Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Plaćena stručna praksa iz HR u Nemačkoj

Global Talent, program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj radom u kompanijama i institucijama širom sveta, predstavila je praksu iz oblasti ljudskih resursa u kompaniji Huawei u Minhenu, u Nemačkoj. Radno vreme u toku prakse je od 8 do 17 časova, plata je 1.500 dolara, a praksa traje 24 nedelje. 

Praksa podrazumeva podršku u oblasti ljudskih resursa prilikom selekcije kandidata, promocije poslova koji se nude, kao i implementacije novih procesa u ovoj oblasti na lokalnom nivou. Takođe, od studenta se očekuje podrška prilikom sastavljanja ugovora, sertifikata za zaposlene i drugih dokumenata kao i sprovođenje organizacionih i administrativnih zadataka koji se odnose na trenutne potrebe u odeljenju za ljudske resurse. 

Za praksu mogu da se prijave studenti završnih godina i diplomci do 29 godina, a potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika. Za dodatne informacije kontaktirati Nikolu Bokana, potpredsednika za globalni program stručnih odlazećih praksi u organizaciji AIESEC, putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Share