Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Miksovali smo, degustirali, nagrađivali...

Družili smo se sa saradnicima i prijateljima iz marketinških agencija Agitprop, Direct Media, Grey, Drive, ICPS Infinity, Kreativa New Formula, Nova Communications, Universlal Media, Web Media Agency, I&F McCann Grupa, Media Jobs, Headline i Oivivio. 

Nazdravljali smo uz Mojito, Rum Runner, La Luna Nueva i Cranberry Passion, a svi koji su želeli oprobali su se i u pripremi ovih koktela. Pomagao im je u tome iskusni barmen Milan Matorčević, a najbolje učenike naše male škole nagradili smo vrednim nagradama koje će im biti od pomoći u daljoj "karijeri" barmena. Treće mesto osvojila je Ana Kovačević iz agencije Media Jobs, druga je Sanja Uskoković iz agencije Kreativa New Formula, a najveštija u pripremi koktela bila je prvoplasirana Jelena Čikoš iz agencije Nova Communications.

 

Share

Najnovije vesti


U dijalogu sa životom

Jovan Mrđenović

Kada je daleke 1968. golobradi dečak krenuo put Beograda iz užičkog sela Ravni tapkajući prašnjavim drumom, bio je opsednut silnim mislima i velikim uzbuđenjem. Napuštao je selo za koje ga vezuju sva saznanja i uspomene. Rođen u...



Izabran pobednik regionalnog takmičenja Barcaffé Barista Cup

Finalno takmičenje Barcaffé Barista Cup završeno je 19. septembra u Ljubljani u Barcaffè Barista Trening centru, a prestižnu nagradu osvojio je Sanin Kandić.



Magija uniforme

Piše: Ashok Murty modni konsultant

Generalno, uniforma ima dva primarna zadatka: prvo, da onome koji je nosi omogući da što lakše i efikasnije obavlja svoju delatnost i drugo, da dâ vizuelnu prepoznatljivost i logično uklapanje u neku grupu....



Hoćemo li uvoziti konobare

Problem nedostatka radnika u ugostiteljstvu već dugo muči vlasnike lokala u Srbiji. Tokom leta jedva je moguće organizovati posao jer je veliki broj ljudi napustio matične lokale i otišao da radi na moru, po brodovima ili u drugim mestima koja,...



Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...