Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Predstavljena McDonald's FaceXpress foto stanica

Kao nastavak #JaSamUvekJa slavlja, McDonald's Srbija organizovao je premijerno predstavljanje FaceXpress foto stanice u tržnom centru Ušće. FaceXpress foto stanica nalaziće se ispred McDonald’s restorana u Ušću od 11. do 17. maja, posle čega će se preseliti u McDonald’s restoran na Terazijama, gde će biti od 18. do 24. maja.

FaceXpress foto stanica, kako objašnjavaju u McDonald's-u, osim što fotografiše može da prepozna emocije koristeći tehnologiju detekcije tačaka i teksture lica. Na taj način, FaceXpress očitava i prepoznaje raspoloženje osoba koje se fotografišu, pa u skladu s tim menja pozadine i poruke na fotografijama. Ova tehnologija je premijerno predstavljena u Srbiji. 

- Svi gosti restorana koji se budu fotografisali moći će da odluče i da li žele da se njihove fotografije prikazuju na video bilbordima ispred TC Ušće i na Terazijama. Osim toga, fotografije će im biti poslate na mejl, kako bi mogli da ih podele sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Oni čije fotografije osvoje najviše lajkova na oficijalnoj McDonald’s Facebook stranici, očekuju zanimljive nagrade – istakla je Desanka Landauer, marketing menadžer u kompaniji McDonald's.

Ona je dodala i da će svi koji se budu fotografisali učestvovati u #JaSamUvekJa kampanji, a budući da je McDonald’s poznat po podržavanju autentičnosti i individualnosti, to i ovaj put dokazuje.

Svi gosti McDonald's restorana u Ušće Shopping centru i na Terazijama, mogu da isprobaju mogućnosti i zabave se uz „faceXpress“ foto stanicu, individualno ili sa prijateljima. Uz potpisanu saglasnost, četiri fotografije svakog gosta biće prikazane na video bilbordima, dok je za maloletna lica neophodno da roditelji ili staratelji potpišu saglasnost, na licu mesta.

Share