Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Predstavljena McDonald's FaceXpress foto stanica

Kao nastavak #JaSamUvekJa slavlja, McDonald's Srbija organizovao je premijerno predstavljanje FaceXpress foto stanice u tržnom centru Ušće. FaceXpress foto stanica nalaziće se ispred McDonald’s restorana u Ušću od 11. do 17. maja, posle čega će se preseliti u McDonald’s restoran na Terazijama, gde će biti od 18. do 24. maja.

FaceXpress foto stanica, kako objašnjavaju u McDonald's-u, osim što fotografiše može da prepozna emocije koristeći tehnologiju detekcije tačaka i teksture lica. Na taj način, FaceXpress očitava i prepoznaje raspoloženje osoba koje se fotografišu, pa u skladu s tim menja pozadine i poruke na fotografijama. Ova tehnologija je premijerno predstavljena u Srbiji. 

- Svi gosti restorana koji se budu fotografisali moći će da odluče i da li žele da se njihove fotografije prikazuju na video bilbordima ispred TC Ušće i na Terazijama. Osim toga, fotografije će im biti poslate na mejl, kako bi mogli da ih podele sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Oni čije fotografije osvoje najviše lajkova na oficijalnoj McDonald’s Facebook stranici, očekuju zanimljive nagrade – istakla je Desanka Landauer, marketing menadžer u kompaniji McDonald's.

Ona je dodala i da će svi koji se budu fotografisali učestvovati u #JaSamUvekJa kampanji, a budući da je McDonald’s poznat po podržavanju autentičnosti i individualnosti, to i ovaj put dokazuje.

Svi gosti McDonald's restorana u Ušće Shopping centru i na Terazijama, mogu da isprobaju mogućnosti i zabave se uz „faceXpress“ foto stanicu, individualno ili sa prijateljima. Uz potpisanu saglasnost, četiri fotografije svakog gosta biće prikazane na video bilbordima, dok je za maloletna lica neophodno da roditelji ili staratelji potpišu saglasnost, na licu mesta.

Share

Najnovije vesti


Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.15 nagrada za Barovo

Osvojeno 15 nagrada i ponovo zlatna medalja za vrhunsko crveno vino "Barovo" na najvećem svetskom vinskom takmičenju "Decanter"