Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  After Holiday proslava u hotelu Hyatt

Srpska asocijacija menadžera (SAM) svoje aktivnosti u 2015. godini započela je After Holiday koktel zabavom u hotelu Hyatt u Beogradu.

Vojka Glišević, direktor prodaje i marketinga hotela Hyatt, uz kompletan tim hotela bili su domaćini prvog druženja u ovoj godini, a članovi SAM-a imali su priliku da provedu prijatno u restoranu Metropolitan Grill. 

Tokom večeri je organizovana i mini lutrija, a srećni dobitnici nagrađeni su večerom za četiri osobe, danom u SPA centru Olympus i noćenjem u hotelu za dve osobe.

Prisutne je pozdravio Hom Parviz, generalni direktor hotela Hyatt, dok je ispred SAM-a goste pozdravila Jelena Bulatović, izvršna direktorka, koja je najavila da će i ova godina biti u znaku kvalitetnih događaja.

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...