Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  After Holiday proslava u hotelu Hyatt

Srpska asocijacija menadžera (SAM) svoje aktivnosti u 2015. godini započela je After Holiday koktel zabavom u hotelu Hyatt u Beogradu.

Vojka Glišević, direktor prodaje i marketinga hotela Hyatt, uz kompletan tim hotela bili su domaćini prvog druženja u ovoj godini, a članovi SAM-a imali su priliku da provedu prijatno u restoranu Metropolitan Grill. 

Tokom večeri je organizovana i mini lutrija, a srećni dobitnici nagrađeni su večerom za četiri osobe, danom u SPA centru Olympus i noćenjem u hotelu za dve osobe.

Prisutne je pozdravio Hom Parviz, generalni direktor hotela Hyatt, dok je ispred SAM-a goste pozdravila Jelena Bulatović, izvršna direktorka, koja je najavila da će i ova godina biti u znaku kvalitetnih događaja.

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.