Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  After Holiday proslava u hotelu Hyatt

Srpska asocijacija menadžera (SAM) svoje aktivnosti u 2015. godini započela je After Holiday koktel zabavom u hotelu Hyatt u Beogradu.

Vojka Glišević, direktor prodaje i marketinga hotela Hyatt, uz kompletan tim hotela bili su domaćini prvog druženja u ovoj godini, a članovi SAM-a imali su priliku da provedu prijatno u restoranu Metropolitan Grill. 

Tokom večeri je organizovana i mini lutrija, a srećni dobitnici nagrađeni su večerom za četiri osobe, danom u SPA centru Olympus i noćenjem u hotelu za dve osobe.

Prisutne je pozdravio Hom Parviz, generalni direktor hotela Hyatt, dok je ispred SAM-a goste pozdravila Jelena Bulatović, izvršna direktorka, koja je najavila da će i ova godina biti u znaku kvalitetnih događaja.

Share

Najnovije vesti


Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...Inovacije i razmena iskustva su ključni za razvoj ugostiteljstva

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija u okviru Međunarodnog sajma turizma  organizuje stručne panele i diskusije u cilju daljeg jačanja ugostiteljske ponude

Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i...Grand Black'n'Easy prava turska, budi za minut

Jutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podignemo nivo koncentracije za dan pred nama.

Kako bismo se efikasno razbudili i započeli dan na...Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

True Story, brend koji domaćem tržištu nudi zdravije grickalice koje se mogu konzumirati bez griže savesti u odnosu na standardnu ponudu, predstavio se medijima uz takmičenje u kuvanju i degustaciju. True Story potrošačima nudi sušene čipseve od...Za Dan zaljubljenih poklonite iskustvo!

Dan zaljubljenih se bliži, što znači da je vreme da počnete da razmišljate o tome kako da obradujete svoju drugu polovinu. Verujemo da su vam uvek dobrodošli saveti i ideje za poklone. Uvek se možete odlučiti za kutiju slatkiša i čokoladu, buket...