Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Turizam na Tajvanu: Sex Sales!

 

Džinovski penisi od kamena, erotske skulpture i statue koje prikazuju ljude i životinje tokom seksualnog odnosa uskoro će biti deo turističke ponude Tajvana. Park koji je trenutno u izgradnji biće nazvan Romantičnim bulevarom, a u planu je i otvaranje hotela u slučaju da poseta parku rasplamsa seksualnu želju posetilaca. Iako još nije počeo sa radom, mnogi ga kritikuju smatrajući da je uvredljiv.  

Share

Najnovije vesti


Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.



15 nagrada za Barovo

Osvojeno 15 nagrada i ponovo zlatna medalja za vrhunsko crveno vino "Barovo" na najvećem svetskom vinskom takmičenju "Decanter"