Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Foodpanda i Donesi.com postali partneri

 

Globalni servis za naručivanje hrane preko interneta-Foodpanda postao je partner sa servisom Donesi.com u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Naime, postojeći kupci Foodpande Srbija biće preusmereni na Donesi.com, a zajedno će nuditi kućnu dostavu hrane iz preko 550 restorana. Za restorane, ovaj servis omogućava povećanje prodaje u segmentu kućne dostave, a kroz online i mobilne platforme obezbeđuje i pristup detaljnim poslovnim analizama kao i najnoviju tehnologiju za prijem narudžbina. 

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.