Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  After work party u Bar Centralu

Još jedna u nizu Malih škola koktela i after work žurki koju redakcija časopisa CafeBar network i Market network organizuje za svoje saradnike održana je sinoć u Bar Centralu. Na repertoaru su bili kokteli Mojito, Cranberry Passion i Carebean Seduction, a naši gosti su još jednom imali priliku da se oprobaju u njihovom pravljenju. Da im u tome pomogne i nauči ih pravilima miksologije bio je tu barmen Vukašin Despotović, a u pripremi koktela i njihovoj degustaciji uživali su naši gosti iz kompanija Uniondrvo, Nestle, Adecco, Ars Nova, Confluence Property Management, Represent, VIP Mobile, HomeMade Company, IceCom, Toyota, Cube Risk, Centroplod, Destilarija Krušik, Mopex, Mlekara Gulmlek, Quality Exalt, Quadrium reklame, Vinarija Virtus i Bisnode.

Najviše umeća prilikom miksovanja koktela ovaj put pokazala je Nataša Janković iz kompanije Adecco, a za svoj trud i prikazano znanje dobila je i nagradu.

Uz dobru atmosferu zagrejali smo se za predstojeće praznike, a sa Malom školom koktela i druženjem sa našim saradnicima nastavljamo i u 2015... Do tada, živeli!

Evo malo atmosfere...

Share

Najnovije vesti


Izgoreo klub Koketa

Na makiškoj strani Ade Ciganlije jutros je izbio požar.



Više zaradimo kada delimo

Pitali smo konobare da li se više zaradi kada se bakšiš deli ili ne



Ugostiteljima su važni komentari gostiju!

U pokušaju da se gostima na jednom mestu prikaže izbor svih restorana, barova, etno-sela, kafića, kafeterija, kafana, stvara se masovna i nepregledna prezentacija lokala. Upravo zbog toga, mnoge informacije nisu tačne, te se tako u ponudi mogu...



Gde je zapelo sa baštama

Zašto centralne gradske Opštine u Beogradu  „teraju” ugostitelje da rade nelegalno...

Letnja sezona samo što nije počela, a ugostitelji još uvek nisu dobili dozvole za postavljanje bašta koje su simbol Beograda. Kako kažu, zahteve su podneli i...



Šabac

Kažu da je Šabac između dva svetska rada imao najviše kafana po glavi stanovnika. I danas taj grad može da se pohvali velikim brojem ugostiteljskih objekata. Većina njih smeštena je u strogom centru, u pešačkoj zoni. Ponuda je vrlo raznovrsna, a...