Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  After work party u Bar Centralu

Još jedna u nizu Malih škola koktela i after work žurki koju redakcija časopisa CafeBar network i Market network organizuje za svoje saradnike održana je sinoć u Bar Centralu. Na repertoaru su bili kokteli Mojito, Cranberry Passion i Carebean Seduction, a naši gosti su još jednom imali priliku da se oprobaju u njihovom pravljenju. Da im u tome pomogne i nauči ih pravilima miksologije bio je tu barmen Vukašin Despotović, a u pripremi koktela i njihovoj degustaciji uživali su naši gosti iz kompanija Uniondrvo, Nestle, Adecco, Ars Nova, Confluence Property Management, Represent, VIP Mobile, HomeMade Company, IceCom, Toyota, Cube Risk, Centroplod, Destilarija Krušik, Mopex, Mlekara Gulmlek, Quality Exalt, Quadrium reklame, Vinarija Virtus i Bisnode.

Najviše umeća prilikom miksovanja koktela ovaj put pokazala je Nataša Janković iz kompanije Adecco, a za svoj trud i prikazano znanje dobila je i nagradu.

Uz dobru atmosferu zagrejali smo se za predstojeće praznike, a sa Malom školom koktela i druženjem sa našim saradnicima nastavljamo i u 2015... Do tada, živeli!

Evo malo atmosfere...

Share

Najnovije vesti


Kokteli od konjaka sa ukusom plavih sireva

Japanac Shuzo Nagumo je 36-godišnji miksolog koji se specijalizovao za neobične ukuse koktela. Vasabi votka, bosiljak džin i konjak od plavih sireva samo su neki od alkoholnih pića koje je on kreirao za svoje neobične koktele.



Podeli momente za pamćenje

Somersby, i ovog leta nudi osveženje za visoke temperature..Sadrži 4,5 odsto alkohola i služi se dobro rashlađen sa puno leda.



Trofej za najbolje vino iz Makedonije

Na svečanoj ceremoniji održanoj u Londonu, predstavnici prestižnog međunarodnog vinskog takmičenja - International Wine Challenge (IWC), dodelili su godišnju nagradu Trofej za kvalitet vinu Vranec Special Selection iz berbe 2015. vinariji Tikveš.



Novi generalni direktor vinarije Tikveš

Upravni odbor vinarije Tikveš imenovao je Radoša Vukićevića  za novog generalnog direktora kompanije.



Zatvoren Oxalis

Oxalis, jedan od retkih fine-dining restorana u našoj prestonici je zatvoren. Razlog zatvaranje su finasije.