Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  After work party u Bar Centralu

Još jedna u nizu Malih škola koktela i after work žurki koju redakcija časopisa CafeBar network i Market network organizuje za svoje saradnike održana je sinoć u Bar Centralu. Na repertoaru su bili kokteli Mojito, Cranberry Passion i Carebean Seduction, a naši gosti su još jednom imali priliku da se oprobaju u njihovom pravljenju. Da im u tome pomogne i nauči ih pravilima miksologije bio je tu barmen Vukašin Despotović, a u pripremi koktela i njihovoj degustaciji uživali su naši gosti iz kompanija Uniondrvo, Nestle, Adecco, Ars Nova, Confluence Property Management, Represent, VIP Mobile, HomeMade Company, IceCom, Toyota, Cube Risk, Centroplod, Destilarija Krušik, Mopex, Mlekara Gulmlek, Quality Exalt, Quadrium reklame, Vinarija Virtus i Bisnode.

Najviše umeća prilikom miksovanja koktela ovaj put pokazala je Nataša Janković iz kompanije Adecco, a za svoj trud i prikazano znanje dobila je i nagradu.

Uz dobru atmosferu zagrejali smo se za predstojeće praznike, a sa Malom školom koktela i druženjem sa našim saradnicima nastavljamo i u 2015... Do tada, živeli!

Evo malo atmosfere...

Share

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...