Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  After work party u Bar Centralu

Još jedna u nizu Malih škola koktela i after work žurki koju redakcija časopisa CafeBar network i Market network organizuje za svoje saradnike održana je sinoć u Bar Centralu. Na repertoaru su bili kokteli Mojito, Cranberry Passion i Carebean Seduction, a naši gosti su još jednom imali priliku da se oprobaju u njihovom pravljenju. Da im u tome pomogne i nauči ih pravilima miksologije bio je tu barmen Vukašin Despotović, a u pripremi koktela i njihovoj degustaciji uživali su naši gosti iz kompanija Uniondrvo, Nestle, Adecco, Ars Nova, Confluence Property Management, Represent, VIP Mobile, HomeMade Company, IceCom, Toyota, Cube Risk, Centroplod, Destilarija Krušik, Mopex, Mlekara Gulmlek, Quality Exalt, Quadrium reklame, Vinarija Virtus i Bisnode.

Najviše umeća prilikom miksovanja koktela ovaj put pokazala je Nataša Janković iz kompanije Adecco, a za svoj trud i prikazano znanje dobila je i nagradu.

Uz dobru atmosferu zagrejali smo se za predstojeće praznike, a sa Malom školom koktela i druženjem sa našim saradnicima nastavljamo i u 2015... Do tada, živeli!

Evo malo atmosfere...

Share

Najnovije vesti


Kada Mišlenov tim napravi grešku...

Zabuna među Mišlenovim timom restoranskih kritičara nastala je jer se u blizini Pariza nalazi restoran istog naziva, koji je trebalo da uđe u čuveni vodič.



Rene Redžepi otvara restoran u Meksiku

Za 3 dana, čuveni chef Rene Redžepi, zatvara najpoznatiji svetski restoran, Nomu.



Predstavljena vinska tradicija Kalabrije, Kampanije, Pulje i Sicilije

Kada je u pitanju slaganje vina i hrane, to je za Italijane posebna umetnost. Primer je vino Livia Antica Fiano di Avelino 2015, jedna od etiketa koja je predstavljena na degustaciji.



Otvoren novi restoran u Beton hali

Kuhinja predstavlja spoj balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način.



Srećan Sveti Trifun!

Danas je dan kada vinari izlaze da porežu čokote vinove loze i poliju ih vinom