Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  After work party u Bar Centralu

Još jedna u nizu Malih škola koktela i after work žurki koju redakcija časopisa CafeBar network i Market network organizuje za svoje saradnike održana je sinoć u Bar Centralu. Na repertoaru su bili kokteli Mojito, Cranberry Passion i Carebean Seduction, a naši gosti su još jednom imali priliku da se oprobaju u njihovom pravljenju. Da im u tome pomogne i nauči ih pravilima miksologije bio je tu barmen Vukašin Despotović, a u pripremi koktela i njihovoj degustaciji uživali su naši gosti iz kompanija Uniondrvo, Nestle, Adecco, Ars Nova, Confluence Property Management, Represent, VIP Mobile, HomeMade Company, IceCom, Toyota, Cube Risk, Centroplod, Destilarija Krušik, Mopex, Mlekara Gulmlek, Quality Exalt, Quadrium reklame, Vinarija Virtus i Bisnode.

Najviše umeća prilikom miksovanja koktela ovaj put pokazala je Nataša Janković iz kompanije Adecco, a za svoj trud i prikazano znanje dobila je i nagradu.

Uz dobru atmosferu zagrejali smo se za predstojeće praznike, a sa Malom školom koktela i druženjem sa našim saradnicima nastavljamo i u 2015... Do tada, živeli!

Evo malo atmosfere...

Share

Najnovije vesti


BAT preuzeo Reynolds American

British American Tobacco (BAT) saglasio se da plati gotovo 50 milijari dolara za preuzimanje kontrole nad rivalskom američkom firmom Reynolds American, čime će nastati najveća svetska duvanska kompanija.



Budva dobija hotel sa pet zvezdica


Kompanija S&I Invest iz Podgorice podnela je zahtev za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju hotelskog kompleksa sa pet zvezdica Falcons u Budvi.



Restoran Gi Savoja najbolji na svetu

Gostima nudi supu od artičoka s crnim tartufom iz brioš punjen tartufima, brancin sa basmati rižom kuvanom u supi od brancina.



Novi hotel Park

Kada bude završen, hotel će raspolagati sa 209 smeštajnih jedinica: 190 ekskluzivnih soba i 20 apartmana.



Ralf Loren otvorio bar

Kreator je već odavno u ugostiteljskim vodama i ima barove u Čikagu, Parizu i Njujorku.