Home  //  Management  //  Saveti  //  Pitate se ko je Keti?

Keti je Katarina Janković,  vlasnica i direktorka firme City Co, koja se bavi uvozom, distribucijom i proizvodnjom profesionalne opreme za restorane, kafiće, klubove, pekare, picerije, poslastičarnice, hotele, ketering, fast food restorane, firme koja ove godine slavi deceniju uspešnog poslovanja. Osim toga, Keti je i majka dvoje dece i odlično se snalazi u obe životne uloge.

 

Iako je iza nje bilo dugugodišnje iskustvo u marketingu, u dogovoru sa suprugom počela je da se bavi uvozom ugostiteljske opreme.

– Moj suprug se bavi proizvodnjom ugostiteljske opreme već 25 godina i time nastavlja porodičnu tradiciju koju je započeo njegov otac 1960. kao jedan od pionira u privatnom sektoru proizvodnje  pekarsko-ugostiteljske opreme. Pridružila sam mu se radi proširenja asortimana, da bismo kupcima ponudili što više stvari na jednom mestu.

– U početku smo uvozili peći, mašine, ledomate i ostale elemente koji čine osnovu svakog lokala. Kasnije smo se odlučili da uvozimo i sitan inventar, i tu smo se istakli velikom i veoma orginalnom ponudom. Prateći svetske trendove u serviranju hrane i pića, izdvojili smo se i postali prepoznatljivi na tržištu kao lideri u praćenju trendova. 

– Suprug i ja smo se trudili od samog početka da kupcima ponudimo kvalitetnu robu i uslugu, kao i adekvatan  servis.

– Kada ste iskreni u poslu kojim se bavite i volite ga, onda rezultati dolaze sami po sebi. Volimo otvorene razgovore s kupcima jer smatramo da mora da postoji uzajamno poverenje. Želela bih da pomenem da kao i u svemu bez dobrog timskog rada nema uspeha. Tim firme City Co čine šarmantne, vredne  i  predane dame koje u svemu podržava i prati muški član zadužen za magacinsku logistiku. Ekipa svaki dan maksimalno ozbiljno radi, uz puno smeha i dobre atmosfere.

 

OD PRIPREME DO POSLUŽENJA

Kompanija City Co nudi kupcima sve što je potrebno za funkcionisanje ugostiteljskog objekta od pripreme do posluženja. Klijenti koji se odluče za kupovinu u kompaniji City Co dobiće kompletnu uslugu – savetovanje, tehničku podršku, obuku, garanciji i obezbeđen servis. CBN

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...