Home  //  Management  //  Saveti  //  Pitate se ko je Keti?

Keti je Katarina Janković,  vlasnica i direktorka firme City Co, koja se bavi uvozom, distribucijom i proizvodnjom profesionalne opreme za restorane, kafiće, klubove, pekare, picerije, poslastičarnice, hotele, ketering, fast food restorane, firme koja ove godine slavi deceniju uspešnog poslovanja. Osim toga, Keti je i majka dvoje dece i odlično se snalazi u obe životne uloge.

 

Iako je iza nje bilo dugugodišnje iskustvo u marketingu, u dogovoru sa suprugom počela je da se bavi uvozom ugostiteljske opreme.

– Moj suprug se bavi proizvodnjom ugostiteljske opreme već 25 godina i time nastavlja porodičnu tradiciju koju je započeo njegov otac 1960. kao jedan od pionira u privatnom sektoru proizvodnje  pekarsko-ugostiteljske opreme. Pridružila sam mu se radi proširenja asortimana, da bismo kupcima ponudili što više stvari na jednom mestu.

– U početku smo uvozili peći, mašine, ledomate i ostale elemente koji čine osnovu svakog lokala. Kasnije smo se odlučili da uvozimo i sitan inventar, i tu smo se istakli velikom i veoma orginalnom ponudom. Prateći svetske trendove u serviranju hrane i pića, izdvojili smo se i postali prepoznatljivi na tržištu kao lideri u praćenju trendova. 

– Suprug i ja smo se trudili od samog početka da kupcima ponudimo kvalitetnu robu i uslugu, kao i adekvatan  servis.

– Kada ste iskreni u poslu kojim se bavite i volite ga, onda rezultati dolaze sami po sebi. Volimo otvorene razgovore s kupcima jer smatramo da mora da postoji uzajamno poverenje. Želela bih da pomenem da kao i u svemu bez dobrog timskog rada nema uspeha. Tim firme City Co čine šarmantne, vredne  i  predane dame koje u svemu podržava i prati muški član zadužen za magacinsku logistiku. Ekipa svaki dan maksimalno ozbiljno radi, uz puno smeha i dobre atmosfere.

 

OD PRIPREME DO POSLUŽENJA

Kompanija City Co nudi kupcima sve što je potrebno za funkcionisanje ugostiteljskog objekta od pripreme do posluženja. Klijenti koji se odluče za kupovinu u kompaniji City Co dobiće kompletnu uslugu – savetovanje, tehničku podršku, obuku, garanciji i obezbeđen servis. CBN

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži