Home  //  Management  //  Intervju

Skockane devojke đuskaju u ritmu koji nameće bend na bini Brankow bara, za šankom je ekipa koja se ludo provodi uz šotove tekile, u separeu zaljubljeni par uživa u muzici i priči... Kroz klupsku gungulu provlači se mladić zagledan u iPad. Vreva noćnog kluba ne jenjava, a on kao da je van atmosfere i događanja, zastane, tipka iPad i odlazi u drugi kraj lokala. 

Opširnije...
 

Aleksandar Bojković Bojko živi i radi u svom baru Bojcoffee u Vlasotincu. Iskustvo je sticao tokom 20 godina rada u ugostiteljstvu. Na početku karijere dobio je ekspertizu na sirovo zrno kafe od Jugoslovenske asocijacije specijalnih vrsta kafe. Sebe potpisuje kao barmena, baristu, bartendera, koktel majstora, vlasnika, konobara...

Opširnije...
 

Filolog po obrazovanju, završila je grčki jezik i književnost. Govori engleski i italijanski, a mnogim drugim jezicima služi se pomalo, što je rezultat sporazumevanja s gostima hotela s raznih jezičkih područja

Opširnije...
 

Zimsko računjane vremena znak je da je vreme za klubove

Opširnije...
 

U kompaniji Carlsberg Srbija osnovana je posebna jedinica House of beer, čiji je cilj da se bavi promocijom premijum i super premijum brendova – Erdinger, Corona, Guiness, Budweiser, koji se već nalaze na tržištu Srbije

Opširnije...
 

Konobar mora da bude i psiholog. Moramo da pročitamo svakog gosta koji uđe. Već po načinu na koji nam se javi možemo da ocenimo da li je dobro raspoložen ili ne, da li je ljut, nervozan, tužan

Opširnije...
 

Pun pogodak u centar Beograda. Drugi restoran Vapiano otvario se početkom jula u centru Beograda na mestu nekadašnjeg restorana Ruski car

Opširnije...
 

Jedini Srbin koji vodi kulinarski šou na srpskom jeziku na holandskom kanalu 24 kitchen pod nazivom Lako može svako

Opširnije...
 

Stevo Karapandža, Gastrokulturolog, najpopularniji kuvar Jugoslavije, pionir tv kulinarstva

Opširnije...
 

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...