Home  //  Management  //  Intervju

Ugostitelj starog kova

Možda vam na prvi pogled njegovo ime ne zvuči poznato, jer svi ga znaju po nadimku Pop. On je vlasnik restorana Potkovica, koji se već 28 godina nalazi u staroj kući u Golsvordijevoj ulici

Opširnije...
 

Zahvaljujući kompaniji Gems Group, ekskluzivnom uvozniku i distributeru piva Radeberger, Dab i Schofferhoffer, nemačko premijum pivo dostupno je i na tržištu Srbije. 

 

Opširnije...
 

Italijanska kuhinja jedna je od najrasprostranjenijih u svetu i više stotina hiljada italijanskih restorana širom planete svakodnevno otvara vrata svojim gostima. 

Opširnije...
 

Dubai. Grad budućnosti, centar hotelijerstva i ugostiteljstva današnjice. Grad koji nikada ne spava. A ukoliko radite u nekom od mnogobrojnih hotela u Dubaiju, ne spavate ni vi. Ili bar ne dovoljno.

Opširnije...
 

Jedan od pet najboljih enologa u Evropi, a prema oceni Roberta Parkera i najbolji vinski konsultant u 2010. godini, Filip Kambi ponovo je posetio Beograd. 

Opširnije...
 

Predstavljamo vam troje ljudi – promoter, bukerka i frontmen – bez kojih svaki klub ne bi bio to što jeste iako se uobičajeno oni ne smatraju posebno zaslužnim za dobar provod. Ipak, upravo ljudi koji rade na tim mestima dovode i zadržavaju goste u klubu. Oni predstavljaju osnovu proizvoda koji se zove dobar provod

Opširnije...
 

Skockane devojke đuskaju u ritmu koji nameće bend na bini Brankow bara, za šankom je ekipa koja se ludo provodi uz šotove tekile, u separeu zaljubljeni par uživa u muzici i priči... Kroz klupsku gungulu provlači se mladić zagledan u iPad. Vreva noćnog kluba ne jenjava, a on kao da je van atmosfere i događanja, zastane, tipka iPad i odlazi u drugi kraj lokala. 

Opširnije...
 

Aleksandar Bojković Bojko živi i radi u svom baru Bojcoffee u Vlasotincu. Iskustvo je sticao tokom 20 godina rada u ugostiteljstvu. Na početku karijere dobio je ekspertizu na sirovo zrno kafe od Jugoslovenske asocijacije specijalnih vrsta kafe. Sebe potpisuje kao barmena, baristu, bartendera, koktel majstora, vlasnika, konobara...

Opširnije...
 

Filolog po obrazovanju, završila je grčki jezik i književnost. Govori engleski i italijanski, a mnogim drugim jezicima služi se pomalo, što je rezultat sporazumevanja s gostima hotela s raznih jezičkih područja

Opširnije...
 

Zimsko računjane vremena znak je da je vreme za klubove

Opširnije...
 

U kompaniji Carlsberg Srbija osnovana je posebna jedinica House of beer, čiji je cilj da se bavi promocijom premijum i super premijum brendova – Erdinger, Corona, Guiness, Budweiser, koji se već nalaze na tržištu Srbije

Opširnije...
 

Konobar mora da bude i psiholog. Moramo da pročitamo svakog gosta koji uđe. Već po načinu na koji nam se javi možemo da ocenimo da li je dobro raspoložen ili ne, da li je ljut, nervozan, tužan

Opširnije...
 

Pun pogodak u centar Beograda. Drugi restoran Vapiano otvario se početkom jula u centru Beograda na mestu nekadašnjeg restorana Ruski car

Opširnije...
 

Jedini Srbin koji vodi kulinarski šou na srpskom jeziku na holandskom kanalu 24 kitchen pod nazivom Lako može svako

Opširnije...
 

Stevo Karapandža, Gastrokulturolog, najpopularniji kuvar Jugoslavije, pionir tv kulinarstva

Opširnije...