Home  //  Management  //  Intervju

Aleksandar Bojković Bojko živi i radi u svom baru Bojcoffee u Vlasotincu. Iskustvo je sticao tokom 20 godina rada u ugostiteljstvu. Na početku karijere dobio je ekspertizu na sirovo zrno kafe od Jugoslovenske asocijacije specijalnih vrsta kafe. Sebe potpisuje kao barmena, baristu, bartendera, koktel majstora, vlasnika, konobara...

Opširnije...
 

Filolog po obrazovanju, završila je grčki jezik i književnost. Govori engleski i italijanski, a mnogim drugim jezicima služi se pomalo, što je rezultat sporazumevanja s gostima hotela s raznih jezičkih područja

Opširnije...
 

Zimsko računjane vremena znak je da je vreme za klubove

Opširnije...
 

U kompaniji Carlsberg Srbija osnovana je posebna jedinica House of beer, čiji je cilj da se bavi promocijom premijum i super premijum brendova – Erdinger, Corona, Guiness, Budweiser, koji se već nalaze na tržištu Srbije

Opširnije...
 

Konobar mora da bude i psiholog. Moramo da pročitamo svakog gosta koji uđe. Već po načinu na koji nam se javi možemo da ocenimo da li je dobro raspoložen ili ne, da li je ljut, nervozan, tužan

Opširnije...
 

Pun pogodak u centar Beograda. Drugi restoran Vapiano otvario se početkom jula u centru Beograda na mestu nekadašnjeg restorana Ruski car

Opširnije...
 

Jedini Srbin koji vodi kulinarski šou na srpskom jeziku na holandskom kanalu 24 kitchen pod nazivom Lako može svako

Opširnije...
 

Stevo Karapandža, Gastrokulturolog, najpopularniji kuvar Jugoslavije, pionir tv kulinarstva

Opširnije...