Home  //  Management  //  Intervju

Zimsko računjane vremena znak je da je vreme za klubove

Opširnije...
 

U kompaniji Carlsberg Srbija osnovana je posebna jedinica House of beer, čiji je cilj da se bavi promocijom premijum i super premijum brendova – Erdinger, Corona, Guiness, Budweiser, koji se već nalaze na tržištu Srbije

Opširnije...
 

Konobar mora da bude i psiholog. Moramo da pročitamo svakog gosta koji uđe. Već po načinu na koji nam se javi možemo da ocenimo da li je dobro raspoložen ili ne, da li je ljut, nervozan, tužan

Opširnije...
 

Pun pogodak u centar Beograda. Drugi restoran Vapiano otvario se početkom jula u centru Beograda na mestu nekadašnjeg restorana Ruski car

Opširnije...
 

Jedini Srbin koji vodi kulinarski šou na srpskom jeziku na holandskom kanalu 24 kitchen pod nazivom Lako može svako

Opširnije...
 

Stevo Karapandža, Gastrokulturolog, najpopularniji kuvar Jugoslavije, pionir tv kulinarstva

Opširnije...