Home  //  Management  //  Intervju

Ugostitelj starog kova

Možda vam na prvi pogled njegovo ime ne zvuči poznato, jer svi ga znaju po nadimku Pop. On je vlasnik restorana Potkovica, koji se već 28 godina nalazi u staroj kući u Golsvordijevoj ulici

Opširnije...
 

Zahvaljujući kompaniji Gems Group, ekskluzivnom uvozniku i distributeru piva Radeberger, Dab i Schofferhoffer, nemačko premijum pivo dostupno je i na tržištu Srbije. 

 

Opširnije...
 

Italijanska kuhinja jedna je od najrasprostranjenijih u svetu i više stotina hiljada italijanskih restorana širom planete svakodnevno otvara vrata svojim gostima. 

Opširnije...
 

Dubai. Grad budućnosti, centar hotelijerstva i ugostiteljstva današnjice. Grad koji nikada ne spava. A ukoliko radite u nekom od mnogobrojnih hotela u Dubaiju, ne spavate ni vi. Ili bar ne dovoljno.

Opširnije...
 

Jedan od pet najboljih enologa u Evropi, a prema oceni Roberta Parkera i najbolji vinski konsultant u 2010. godini, Filip Kambi ponovo je posetio Beograd. 

Opširnije...
 

Predstavljamo vam troje ljudi – promoter, bukerka i frontmen – bez kojih svaki klub ne bi bio to što jeste iako se uobičajeno oni ne smatraju posebno zaslužnim za dobar provod. Ipak, upravo ljudi koji rade na tim mestima dovode i zadržavaju goste u klubu. Oni predstavljaju osnovu proizvoda koji se zove dobar provod

Opširnije...
 

Skockane devojke đuskaju u ritmu koji nameće bend na bini Brankow bara, za šankom je ekipa koja se ludo provodi uz šotove tekile, u separeu zaljubljeni par uživa u muzici i priči... Kroz klupsku gungulu provlači se mladić zagledan u iPad. Vreva noćnog kluba ne jenjava, a on kao da je van atmosfere i događanja, zastane, tipka iPad i odlazi u drugi kraj lokala. 

Opširnije...
 

Aleksandar Bojković Bojko živi i radi u svom baru Bojcoffee u Vlasotincu. Iskustvo je sticao tokom 20 godina rada u ugostiteljstvu. Na početku karijere dobio je ekspertizu na sirovo zrno kafe od Jugoslovenske asocijacije specijalnih vrsta kafe. Sebe potpisuje kao barmena, baristu, bartendera, koktel majstora, vlasnika, konobara...

Opširnije...
 

Filolog po obrazovanju, završila je grčki jezik i književnost. Govori engleski i italijanski, a mnogim drugim jezicima služi se pomalo, što je rezultat sporazumevanja s gostima hotela s raznih jezičkih područja

Opširnije...
 

Zimsko računjane vremena znak je da je vreme za klubove

Opširnije...
 

U kompaniji Carlsberg Srbija osnovana je posebna jedinica House of beer, čiji je cilj da se bavi promocijom premijum i super premijum brendova – Erdinger, Corona, Guiness, Budweiser, koji se već nalaze na tržištu Srbije

Opširnije...
 

Konobar mora da bude i psiholog. Moramo da pročitamo svakog gosta koji uđe. Već po načinu na koji nam se javi možemo da ocenimo da li je dobro raspoložen ili ne, da li je ljut, nervozan, tužan

Opširnije...
 

Pun pogodak u centar Beograda. Drugi restoran Vapiano otvario se početkom jula u centru Beograda na mestu nekadašnjeg restorana Ruski car

Opširnije...
 

Jedini Srbin koji vodi kulinarski šou na srpskom jeziku na holandskom kanalu 24 kitchen pod nazivom Lako može svako

Opširnije...
 

Stevo Karapandža, Gastrokulturolog, najpopularniji kuvar Jugoslavije, pionir tv kulinarstva

Opširnije...
 

Najnovije vesti


Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...



Inovacije i razmena iskustva su ključni za razvoj ugostiteljstva

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija u okviru Međunarodnog sajma turizma  organizuje stručne panele i diskusije u cilju daljeg jačanja ugostiteljske ponude

Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i...



Grand Black'n'Easy prava turska, budi za minut

Jutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podignemo nivo koncentracije za dan pred nama.

Kako bismo se efikasno razbudili i započeli dan na...



Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

True Story, brend koji domaćem tržištu nudi zdravije grickalice koje se mogu konzumirati bez griže savesti u odnosu na standardnu ponudu, predstavio se medijima uz takmičenje u kuvanju i degustaciju. True Story potrošačima nudi sušene čipseve od...



Za Dan zaljubljenih poklonite iskustvo!

Dan zaljubljenih se bliži, što znači da je vreme da počnete da razmišljate o tome kako da obradujete svoju drugu polovinu. Verujemo da su vam uvek dobrodošli saveti i ideje za poklone. Uvek se možete odlučiti za kutiju slatkiša i čokoladu, buket...