Home  //  Management  //  Intervju  //  Vending

Naša misija je bila da na tržištu Srbije postavimo nove standarde u pružanju usluga korisnicima aparata za tople napitke. Nestleove standardizovane procedure, Rheavendorsovi aparati i naša rešenost da sve to implementiramo rezultirali su ostvarenjem misije. Posle jedanaest godina provedenih na turbulentnom srpskom tržištu, distribuciju proizvoda i brigu o aparatima vodimo iz centara u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Bavaništu – kaže izvršni direktor kompanije Vending Vukašin Vuksić.

Poslovanje kompanije Vending obuhvata više komplementarnih segmenata, od tradicionalnih vending-samouslužnih aparata sa platnim sistemima u školama, opštinama, kompanijama, preko Coffee To Go aparata namenjenih ljudima u pokretu, do HoReCa sektora. 

– Nikada nećemo stati. HoReCa, Coffee To Go i tradicionalni Vending predstavljaju lokomotivu naše kompanije, dok nam proizvodi koje uvozimo pomažu da kupcima distribuiramo samo najbolje. Globalni projekat Nestlea, aparati Nescafe Alegria solutions, zakoračio je na naše tržište zajedno sa Vendingom i odmah našao svoje mesto kod kupaca – kaže Vukašin. 

Od juna prošle godine, Vendingu je poverena i distribucija proizvoda fabrike leda Eskimo.

– Moto naše kompanije glasi: „Mi nemamo kupce, mi imamo partnere”. Imamo dosta partnera, ali ne bih nikoga izdvajao jer su svi oni nama najvažniji. Znamo da bez nas mogu, ali i da im je sa nama lakše – sa osmehom kaže Vukašin Vuksić, izvršni direktor kompanije Vending. 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...