Home  //  Management  //  Manifestacije  //  Doček Nove godine u klubovima

I ovaj put veliki broj beogradskih klubova organizuje žurke za doček Nove godine. Izbor je raznolik - od jedne do šest bina, od živih svirki, preko live video DJ setova i video art performansa do žurki pod maskama. Anagažaovani su brojni domaći izvođači, od onih dobro poznatih do zvezda u usponu, a svoje muzičke i vokolane sposobnosti u najluđoj noći predstaviće i veliki broj gostiju iz inostranstva.  

 

Predstavljamo vam ponudu beogradskih klubova za doček 2013. 

 

Brankow bar

Jedan od trenutno najpopularnijih beogradskih klubova Brankow bar, odlučio je da za doček Nove godine 2013. u goste pozove dobro poznate muzičke znalce - bend Perpetuum mobile. Uz njih će nastupiti i DJ-evi peDJa, Dooshan i Slipi. 

Cena: 2.000 dinara

U cenu je uračunato: kanapei tokom cele večeri

 

Plastic/Mint

Klubovi Plastic i Mint ove godine pripremili su novodišnji ciklus pod nazivom 11 dana Nove godine, koji počinje 26. decembra žurkom Belgrade Buzzin'. Za doček Nove godine muziku će puštati Ike, Prema, Me-High-Low, Mirko&Meex, MKDSL, Sale Groovyman i Sale Funkin' Blue, Goran Zmix KOVACHević, Boža Podunavac, Akash Bhat i gosti iznenađenja.

Cena: 1.700 dinara

U cenu je uračunato: ulaz u oba kluba i besplatan ulazak na reprizu 1. januara, kuponi za tri pića i ketering cele noći uz obavezni doručak u 6 ujutru, šampanjac u ponoć, kao i razni pokloni

Info: 064/640-3956

 

Krug

Nova Godina će se u klubu Krug dočekati uz britanski sastav X-press 2, koji je širem auditorijumu poznat po saradnji sa Davidom Byrnom na pesmi Lazy. Podršku će im davati domaći DJ-evi Mirko&Meex i Groovyman & Sale Funkin’ Blue. Za hranu će se pobrinuti restoran Tribeca, koji će za goste kluba pripremiti finger food i šampanjac u ponoć

Cena: 1.900 dinara

U cenu je uračunato: kanapei, šampanjac u ponoć i besplatan ulaz 1. januara u klub Krug kada nastupa škotski sastav Silicone Soul. 

 

Bitef Art Cafe

I u ovoj novogodišnjoj noći, Bitef Art Cafe biće mesto dobrog provoda uz kvalitetnu svirku benda Makao.

Cena: 30 evra za stajanje, 40 evra barska stolica uz pult, 50 evra mesto za stolom.

U cenu je uračunato: All inclusive

Info: 063/594-294, 063/594-054, 011/3229-822

www.bitefartcafe.rs 

 

Mikser House

Musicology New Year's Party se po prvi put održava u noći kada iz 2012. prelazimo u 2013. godinu i to u renoviranom prostoru Mikser House u karađorđevoj ulici. Pogram obuhvata Live video DJ set poznatih beogradskih DJ-eva Me-High-Low (Mash Up Or-Shut Up) i Ognjena Krstića. Žurku će upotpuniti i nastupi izvođača nove domaće scene - Sevdah Baby ft. Djixx PA i MVP. 

Cena: 1.500 dinara parter, 3.000 dinara VIP

U cenu je uračunato: dva gratis pića po izboru

 

KC Grad

Pod nazivom Mystic Stylez Meets Crystal Culture organizuje se doček Nove godine u Kulturnom centru Grad. Za dobru zabavu biće zaduženi Pedro 123 (Crytal Culture) iz Londona i Jackie Dagger (Mystic Stylez), Feloneezy (Mystic Stylez) i Thinker (Mystic Stylez) iz Srbje. Osim njih, za miks pultom nastupiće i specijalni gost Kepikei (Sonic District/MidnightDubs) iz Bratislave.

Cena: 300 dinara pre ponoći, 400 dinara posle ponoći

www.gradbeograd.eu

 

Supermarket concept store

Discover 2013 naziv je žurke koja se organizuje u Supermarketu u Višnjićevoj ulici za doček Nove godine. Za muziku i video art performans biće zaduženi Đorđije Vučković, Zoran Ćumura i Biljana Cincarević. Osim njih, za dobru atmosferu pobrinuće se i DJ Mikele, DJ Dust i DJ Tom Collins, dok će MC host biti Zoe Milano. 

Cena: 36 evra

U cenu je uračunato: All inclusive

Info: 064/460-9757

www.supermarket2013.com    

 

Jazz club Čekaonica

Za doček Nove godine u ovom klubu u zgradi BIGZ-a nastupiće Max Kochetov kvartet. Ovaj muzički sastav čine Max Kochetov (saksofon), Sava Miletić (klavir), Predrag Revišin (kontrabas) i Vladimir Kostadinović Krcko (bubjevi).

Cena: 20 i 25 evra

U cenu je uračunato: kuvana rakija za dobrodošlicu, meze i jutarnji espreso 

 

Šećer kuća

Za doček 2013. godine u klubu šećer kuća za izbor muzike i dobru atmosferu biće zaduženi Nikola vemić, peđa todorović i ladno Lule.

Cena: Ulaz slobodan do ponoći, 400 dinara posle ponoći

 

Villa Maska

Prjatan ambijenti neobičan enterijer nije jedino što odvaja ponudu Ville Maske za Novu godinu. Oni koji odluče da ovde dočekaju 2013. u Novu godinu ući će uz zvuke Old hat orchestra benda. Broj mesta je ograničen,tako da će atmosfera biti prijatna, bez preterane gužve.

Cena: 35 evra

U cenu je uračunato: piće dobrodošlice i Villa Maska tanjir - pršute i sirevi... 

 

Mr. Stefan Braun

Klub Mr. Stefan Braun za doček Nove godine organizuje žurku u prepoznatljivom stilu. Za house, pop/rock i hitove iz 90-ih pobrinuće se rezident DJ.

Cena: 60 evra devojke, 70 evra muškarci

U cenu je uračunato: konzumacija pića i koktela tokom cele noći, osim viskija starih više godina i šampanjaca. 

Info: 062/222-152 i 066/222-152

 

Pivnica Kasina

Za najluđu noć u pivnici Kasina nastupa Vesko Vučković sa svojim bendom, na čijem su repertoaru domaći i strani pop/rock hitovi. 

Cena: 45 evra 

U cenu je uračunato: neograničena konzumacija domaćih pića

 

Red shoes bar

Sada već tardicionalna borba bendova koja se u klubu Red shoes organizuje u toku cele goidne, odigraće se i 31. decenbra. Mikrofone  i instrumente na bini će ukrstiti bendovi Đorđe Gogov band i Profesori, koji sviraju pop, rok i zabavnu muziku.

Cena: 29 evra

U cenu je uračunato: neograničeno domaće i strano piće, neograničena konzumacija hrane sa švedskog stola i besplatna rezervacija stola

Info: 064/1103-866, 065/877-0777, 060/3070-445

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Share