Home  //  Management  //  Manifestacije  //  Širom zatvorenih očiju

Jedinstveni ulazak u Novu godinu, žurka pod nazivom Širom zatvorenih očiju, oganizuje se osmu godinu zaredom. I ovaj put svi prisutni biće pod maskama i plaštovima, ali za razliku od prethodnih godina, kada je doček Širom zatvorenih očiju bio organizovan u zgradi Geozavoda u Karađorđevoj ulici, ovaj put u ponudi je dvostruko više. Doček će istovremeno biti organizovan na dve lokacije – u balskoj dvorani Obrenovića u Resavskoj 11 i u Rezidenciji kneza Pavla u Šafarikovoj 7. Biće to dve odvojene zabave u centru grada, dva programa, dve bine na svakoj lokaciji i dva glavna izvođača na svakom main stage-u. Simbolično, organizatori su na taj način želeli da prikažu večiti odnos između nas i naše druge strane. 

Sa jednom ulaznicom posetioci će moći da obiđu obe lokacije, s tim što će na jednoj započeti noć, a sat vremena posle ponoći moći će da prelaze  sa jedne žurke na drugu bez dodatnih troškova. 

U balskoj dvorani Obrenovića nastupiće Bebi Dol, St. Louis Bend, Lou Benny & DJ BKO, DJ Petko Playground, Neviđeno B92 DJ set, DJ Nikola PAUNović i DJ Đorđe Popović.

U Rezidenciji kneza Pavla goste će zabavljati izvođači Zemlja gruva, Damjan Eltech & Sajsi MC, Dada Selectah, Banda Panda, DJ PeDJa, Nemanja Veljković a.k. DJ Iguman i DJ Felipe Simao. 

Cena: 2.700 dinara (400 karata), 3.100 (400 karata), 3.500 dinara (400 karata)

U cenu je uračunato: 10 kupona za piće 

Info: 062/221-999, 065/3535-300, 011/322-8803

www.siromzatvorenihociju.co.rs 

Share

Najnovije vesti


MADERA: Čast nam je!

Restoran Madera nalazi se na listi Top 12 beogradskih restorana za 2018. godinu!HOMA: Topli obrok za sve zaposlene!

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate!