Home  //  Management  //  Manifestacije  //  Nova godina na splavovima

Za mnoge je provod u najluđoj noći nezamisliv bez trubača i hitova narodne muzike. Beogradski splavovi i klubovi nude veoma raznovrsnu ponudu provoda za doček, a mi vam predstavljamo programe u najpoznatijima od njih.

Akapulko – Nastupa Marko Žujović sa bendom, a cena all inclusive ulaznice iznosi od 30 do 70 evra. Uz najmanje četiri kupljene karte, u cenu je uračunata neograničena konzumacija hrane i pića.

River – Celu novogodišnju noć za goste će pevati Miloš Trninić i Milica Ristić sa bendom. Cena all inclusive ulaznice je od 35 do 50 evra, a uz to su hrana i piće neograničeni.

Blaywatch – Za muziku su zaduženi Danijela & Magic-Extra Band, kao i trubački orkestar u ponoć. Cena all inclusive ulaznice je 29 evra, a u toku večeri biće organizovana i akcija Party travel agencije, koja će podeliti 100 poklon vaučera za putovanje Spring break 1. maja na party village u Umagu za 32 evra. Hrana i piće u neograničeni količinama.

Amsterdam – Za doček Nove godine za goste će cele večeri pevati Ćemo i Edita, uživo sa bendom. Cena all inclusive ulaznice kreće se od 25 evra, u zavisnosti od mesta na splavu koje se rezerviše (barski sto, restoranski sto, nisko i visoko sedenje).

Severina u Magacinu – Goste kluba Magacin će u novogodišnjoj noći zabavljati jedna od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora – Severina.

Cena: 50 evra

Uz kartu se dobije i gratis karta za reprizu dočeka koja vredi 10 evra

Džej u Gaučosima – Za odličnu atmosferu i dobru zabavu u klubu Gaučosi će se za doček 2013. pobrinuti Džej Ramadanovski i Fullhouse bend.

Cena: 45 evra

U cenu je uračunato: neograničena konzumacija domaćih pića i hladno predjelo.

Mia Borisavljević u klubu London – Na uglu Kneza Miloša i Kralja Milana, nekadašnji kasino, a sada klub London za doček Nove godine organizuje žurku na tri nivoa, a zvezda večeri biće pevačica Mia Borisavljević. DJ podršku davaće joj DJ Tecnic Live, jedan od najsperpektivnijih mladih DJ-eva koji dolazi iz Ciriha, a nastupiće i domaći DJ-evi Igor Sebešić, David Vendetta i Kibo. Cena all inclusive ulaznice je 32 evra.

Imperija 2K13 u BelExpo centru – Na dve različite bine, pod nazivom Imperija 2K13, organizuje se doček Nove godine u BelExpo centru na Novom Beogradu. Na house stage-u za dobru atmosferu biće zadužena ekipa TDI radija i DJ-evi Kizami i Marko Španac, kao i MC Pop – Dr Love, dok će na stage-u sa narodnom muzikom goste zabavljati Dara Bubamara. Po prvi put će u BelExpo centru biti postavljeno i nekoliko VIP nivoa koji ce uključivati VIP barske stolove, separee, velike separee i VIP separee. Cena all inclusive ulaznice je 35 evra.

 

 

 

 

 

 

 

Share