Home  //  Management  //  Manifestacije  //  HoReCa samit u Pragu 26. i 27. novembra

 

Samit pod nazivom Lideri u HoReCa industriji u Centralnoj i Istočnoj Evropi i državama Komonvelta, biće održan u Pragu 26. i 27. novembra, u organizaciji Međunarodnog biznis saveta. 

Ovaj događaj okupiće više od 150 stručnjaka, među kojima su proizvođači hrane i pića, poznati kuvari i šefovi nagrađeni Mišlenovim zvezdicama, kao i vlasnici hotela, restorana, kafića i predstavnici pekarske industrije. U sklopu samita biće održano nekoliko panel diskusija u vezi sa aktuelnim dešavanjima u branši, kao i brojne radionice i poslovni sastanci.

Ugostiteljstvo je sektor u kojem se promene stalno dešavaju, kako bi se ispratili trendovi i zakonodavni standardi, navode organizatori, dodajući da će ovo biti jedinstvena prilika za razmenu iskustva sa kolegama iz CEE i CIS regiona.

CafeBar network biće jedan od medijskih sponzora hoReCa samita u Pragu, a u sledećem broju časopisa čitajte detaljan izveštaj sa ove manifestacije.

Share

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...