Home  //  Management  //  Manifestacije  //  Održan drugi Belgrade Wine & Dine u Mikser House-u

Drugi po redu Belgrade Wine & Dine održan je 29. i 30. novembra u Mikser House-u. Festival vina i hrane, koji zajednički organizuju Wine Jam i Mikser House, ove godine okupio je još više izlagača i publike u odnosu na prvi put, ponudivši gostima bogate vinske i gastronomske sadržaje. Prepoznatljivost ovog događaja čini opuštena i zabavna atmosfera u kojoj lako uživa i nova publika, koja tek otkriva vinski i gurmanski svet. 

Među više od 50 izlagača najviše je bilo vinara iz Srbije, ali predstavili su se proizvođači  iz bivših jugoslovenskih republika. Svoje proizvode je prezentovalo i desetak proizvođača hrane i nekoliko restorana koji su učestvovali u radionicama uparivanja vina i hrane. Ove godine posetioci su, uz vino, mogli da probaju i vegetarijansku kuhinju restorana Homa, latino specijalitete iz restorana Toro, indonežansku hranu Indo food, kao i kreativne fuzije restorana Boutique. Posebni dožavljaj bilo je uparivanje domaćih sireva i vina, kao i radionica gde se uživalo u kombinovanju belgijskih čokolada San Marina i odabranih vina.

Uspeh ovogodišnjeg Belgrade Wine & Dine potvrdio je značaj ovog festivala i njegovog uticaja na vinsku kulturu Beograda.

Share

Najnovije vesti


MADERA: Čast nam je!

Restoran Madera nalazi se na listi Top 12 beogradskih restorana za 2018. godinu!HOMA: Topli obrok za sve zaposlene!

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate!