Home  //  Management  //  Istražujemo

Zlatibor je planina izuzetne lepote, obiluje velikim prostranstvima koje karakteriše blago zatalasana visoravan, bujni pašnjaci, ispresecani brojnim rečicama i potocima. Nesvakidašnji doživljaj pružaju zlatiborski pejzaži nepreglednih suvata i mirisnih livada, prekriveni poljskim cvećem i bogatim šumama zlatnog bora, jele i smreke. 

 

Da li burgeri postaju trend u Srbiji?

Pljeskavice spadaju u nacionalno, univerzalno privlačno jelo, i nema onoga ko ih bar jednom nije probao. U zemlji mesojeda, gde godišnje po glavi stanovnika pojedemo oko 45 kilograma mesa, najpoznatija je leskovačka pljeskavica.

 

Obezbeđenje u klubovima

Zadatak obezbeđenja je da spreči da do problema dođe, a oblast delovanja je samo lokal koji se obezbeđuje. Ostalo je posao policije

 

Radnici u ugostiteljstvu

Vlasnici lokala od zaposlenih uglavnom traže ono najosnovnije, da budu ljubazni i da žele i umeju da rade, ali zaposlenima je, čini se, teško da i to ispune. 

 

Insekti mogu da budu ukusni. Zašto ih ne bismo jeli? Dovoljno je razloga za: Jednostavno ih je uzgajati, jedu manje od goveda, ovaca ili svinja, nisu im potrebni pašnjaci, brzo se množe i nisu uzrok gasova koji proizvode efekat staklene bašte.

 

Turisti koji vole da putuju sami (ili prosto nemaju s kim) ubuduće bi mogli da uštede značajan deo novca ukoliko pristanu da podele troškove iznajmljivanja hotelske sobe sa nepoznatom osobom

 

Španski restoran El Celler de Can Roca u Đironi izabran je za najbolji na svetu, objavio je britanski časopis Restaurant.

 

Praktični vodič

Kada planirate romantično putovanje, umetničko hodočašće, gastronomsko istraživanje, uživanje u vinu ili mirisima lavande i ruzmarina, italijanska regija Toskana jedan je od prvih izbora. 

 

Kompanije već uveliko koriste Twitter kao novi način promovisanja, povezivanja i brendiranja. Prenosimo 10 osnovnih razloga zbog kojih i vaša kompanija treba da poseduje nalog na toj mreži

 

Poređenje cena prenoćišta u evropskim prestonicama pokazuje:

 

Profit od kafe

Srbi već godinama uživaju u kafi, ali ne možemo sa sigurnošću tvrditi da smo eksperti za njen kvalitet. U Srbiji se stalno otvaraju nove kafeterije, a ponuda kafe sve je veća. 

 

Loznica se prvi put pominje u Povelji kralja Milutina, kada je Katarina, supruga Milutinovog brata Dragutina, podigla manastir Tronošu (1317. godine). Prema predanju, Loznica je dobila naziv po vinovoj lozi koja se gajila u tim krajevima, počev od 3. veka nove ere, u doba rimskog cara Proba.