Home  //  Management  //  Istražujemo

On vodi najskuplji restoran na svetu

Paco Roncero

 

Kako je obična cvekla dala boju i ime najvećem američkom slatkišu
Od kultnog filma “Gvozdena magnolija” iz 1989. Amerikanci su ponovo poludeli za tortom od crvenog pliša. U filmu (Dž. NIkolson, Š. Meklejn) svadbena torta, u obliku simpatičnog američkog armadilja, bila je spremljena po starom receptu, po kome su slojevi testa crvene, a krem bele boje.

 

Aleksandar Škipić
ugostitelj

Beograd je konačno standardizovan, a kada to kažem, mislim da je to posledica  osvešćivanja ugostitelja. Trenutno u glavnom gradu bašte izgledaju bolje nego ikad, a samo do pre nekoliko godina grad je sa raznoraznim lokalima podsećao na veliki vašar

 

Istraživali smo od kada se u Srbiji baš toliko jede pica i da li su dva najveća lanca picerija u našoj zemlji "zaratila”?

 

Ekspres restorani sve popularniji
Kuhinjica, Ekspres lonac, Kašika, Domaćice, Kantina, Čorba house, Moja kuhinja, Balkan ekspres, Ukus, Culina... Ekspres restorani vraćaju se u modu na velika vrata. 

 

Gosti su vlasnici hotela

Duže od šezdeset godina u vlasništvu porodice Xamena, hotel Bon Sol pruža gostima doživljaj letovanja kod prijatelja i rođaka sa uslugom koja prevazilazi uobičajena ugađanja

 

Šta rade udruženja ugostitelja?

Ili zašto udruženo delovanje nije svakodnevica ugostitelja

 

Ada Ciganlija

Da li ste se ikad zapitali koliko ugostiteljskih objekata ima na Adi Ciganliji? 

 

Svetsko prvenstvo u fudbalu u beogradskim lokalima
Beogradski lokali dočekaće predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu uglavnom s postojećom TV i video opremom, ali i s promocijama, nižim cenama pića, posebnim ponudama za nežniji pol

 

Šta je dobar etno-restoran?

U koji restoran odvesti poslovnog partnera na ručak ili večeru posle poslovnog sastanka, ili pak tamo organizovati sastanak? Kako izabrati restoran u kome ćete strancu ili drugom gostu koji nije iz vašeg kraja predstaviti lokalne ukuse, kuhinju, kulturu? 

 

Na nepuna dva sata vožnje od Milana smeštena je dolina Valle d’Aosta koja s razlogom nosi naziv Srce Alpa

 

Nekad se znalo – kafana je bila mesto boema, intelektualaca, ljudi od integriteta koji su voleli da u društvu razmene pokoju reč od velikog značaja, pa i pokoju čašicu, dok im tamburica na uvce svira lagano, a sve to na nivou, sa stilom, gospodski... 

 

Najnovije vesti


Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.



Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! 



Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.



Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta. 



Delta DMD produžila višegodišnje saradnje

Diageo i Delta DMD sarađuju još od 2006. godine.