Home  //  Management  //  Istražujemo

Beograd ima odlične restorane i vrsne domaćine, a dobar glas daleko se čuje, zar ne? Svesni odgovornosti koje priznanje CaféBar network recommends nosi, tokom cele godine vredno smo obilazili ugostiteljske objekte u Beogradu. 

Iako se čine kao veliko zadovoljstvo, te posete dobro su osmišljene i predstavljale su za nas ozbiljan radni zadatak. Nije nam bilo dovoljno to što znamo da neki lokali dugo i dobro rade, već smo morali i lično da se uverimo u njihov kvalitet. 

Neki lokali sami su se izdvojili i nametnuli jer imaju standardno dobru ponudu i uslugu, autentičnu priču i ostavljaju odličan utisak na goste, neki su, opet, odmah nakon otvaranja stekli kultni status. Želja nam je da najbolji ugostitelji dobiju i javno priznanje i da osete da je sav njihov trud prepoznala i stručna javnost.

A kako su priznanja dočekali vlasnici ovih restorana možete videti ovde: http://bit.ly/1M47U1a

 

Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić, zajedno sa Antoniom Pasarelom, stalnim gostom restorana Na ćošku, u kom su radili, pre pet godina otvorili su Homu, fine dining restoran. Danas, nakon pola decenije uspešnog poslovanja i nesmanjenog entuzijazma, Homa je mesto u koje se gosti redovno vraćaju, mesto na kom se pomeraju granice moderne gastronomije i u kome su jela kompleksna i slasna, mesto koje se nalazi na listi top 12 preporučenih restorana časopisa CaféBar network 

 

 

Kakvu godinu očekuju ugostitelji

 

Ekipa CafeBar networka istražuje GDE ZA NOVU 2016 !

Pratite nas, jer ćemo vas svakodnevno obaveštavati o ponudama ugostiteljskih objekata u našem glavnom gradu! 

Živeli! :)

 

Akcija CaféBar network recommends traje do kraja godine, a početkom 2016. predstavićemo listu restorana koje morate da posetite i lično se uverite u njihov kvalitet.

 

Posebnu pažnju poklanjamo preporukama samih ugostitelja, jer ko bolje ume da prepozna i oceni slabosti i vrline lokala od onih koji se tim poslom bave. 

CaféBar network recommends akcija traje do kraja godine, a početkom 2016. predstavićemo listu ugostiteljskih objekata koje morate da posetite i lično se uverite u njihov kvalitet. 

Zato, doprinesite i vi da vaš omiljeni restoran bude priznat i ponese oznaku CaféBar network recommends!

 

Istraživali smo kako sajt Airbnb funkcioniše u svetu i u Srbiji i koliko njegovo poslovanje utiče na rad hotela i hostela

 

Časopis CaféBar network i ove godine obilaziće ugostiteljske objekte u Beogradu i najbolje od njih uvrstiti na godišnju listu preporučenih lokala.

Kriterijum nam je i dalje, neizostavno, kvalitet usluge i ponude, kao i održavanje standarda. Međutim, ne smemo da zanemarimo ni celokupan ambijent i sveukupnu atmosferu. Pokazalo se da neki ugostiteljski objekti poseduju sve elemente profesionalno postavljenog lokala, ali da i dalje nemaju dovoljno gostiju. Zato je naš zadatak da prepoznamo sve što je neophodno da bi jedan lokal postao mesto kom će se gosti vraćati, ali i koji će preporučiti drugima.

 

Svaki ugostitelj želi da u svakom trenutku zna u kakvom su mu stanju zalihe hrane, pića i ostalog što mu je potrebno za rad, šta i kada treba da se nabavi, kome i koliko da se plati...

I najvažnije, kolika je zarada po svakoj porudžbini

 

Kafa je jedan od najpopularnijih napitaka na svetu, roba kojom se posle nafte najviše trguje. Postoji i poštanska marka koja miriše na kafu, a u svakodnevnom ispijanju omiljenog crnog napitka uživala je i najstarija mačka na svetu

 

 

> Godinu dana smo istraživali

> 2000 ljudi smo anketirali 

> 600 lokala smo obišli

 

I rezultat je...

TOP 12 beogradskih restorana

 

Žene širom sveta poludele su za Kristijanom Grejom, glavim likom romana i filma Pedeset nijansi sive, a on... obožava kraft piva. U nastavku prvog romana, Grej naručuje lagan i oštar svetli Ale Adnams Explorer, pivo pivare Adnams iz Engleske, koje možete da probate i u Beogradu

 

Najnovije vesti


Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.



Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! 



Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.



Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta. 



Delta DMD produžila višegodišnje saradnje

Diageo i Delta DMD sarađuju još od 2006. godine.