Home  //  Management  //  Istražujemo

Provansa nije tipična francuska regija, a mnogi će reći da ne postoji ni provansalska kuhinja. To je zato što na severu dominiraju Alpi, pa se tamo jede jača hrana, uglavnom jagnjetina. Južno prema moru preovladavaju paradajz, beli luk, masline i morski plodovi

 

U poslednjih nekoliko godina turistička ponuda Kraljeva oživela je pre svega otvaranjem novih hotela. Ipak, ono što privlači goste u Kraljevo jesu manastiri Žiča i Studenica. Banje bi mogle da budu atraktivna turistička destinacija, ali za sada kubure i sa smeštajem i sa pratećim sadržajima

 

Aranđelovac je od davnina poznat kao banjsko mesto s lekovitim izvorima mineralne vode

 

Toskana je poznata po svojim predivnim pejzažima, bogatom umetničkom i kulturnom nasleđu i uticaju na svetsku kulturnu baštinu

 

Palić je banja, odmaralište evropskog stila, udobnih hotela, luksuznih vila, dobrih kafana, vrhunske gastronomske ponude i domaćinske atmosfere

 

U istorijskim izvorima Bečkerek se prvi put pominje 1326. godine u Budimskoj povelji, a nešto kasnije i u spiskovima sakupljača papskog desetka koji su ovde delovali oko 1335. godine. Naziv grada se kroz istoriju više puta menjao

 

U decembru počinje rekonstruisanje i adaptacija hotela na Staroj planini koji je preuzela austrijska kompanija Falkensteiner Michaeler Tourism Group. 

 

Kad inspektori dođu u goste 2. CaféBar network je istraživao koje inspekcije posećuju ugostiteljske objekte, kada, šta proveravaju, koju dokumentaciju imaju pravo da zahtevaju i kolike su kazne za nepoštovanje propisa

 

Kad inspektori dođu u goste 1. CaféBar network je istraživao koje inspekcije posećuju ugostiteljske objekte, kada, šta proveravaju, koju dokumentaciju imaju pravo da zahtevaju i kolike su kazne za nepoštovanje propisa

 

Vlada Srbije usvojila je prvi paket mera za stabilizaciju javnih finansija koji od 1. oktobra podrazumeva i ukidanje 130 parafiskalnih nameta. Odgovore za CaféBar network dobili smo iz Ministarstva finansija i privrede Republike Srbije

 

Gde i kako odlagati plastiku ili staklo? Kako čuvati papirnu ambalažu? Može li neko sam da odveze otpad na deponiju ili to mora da uradi ovlašćena firma?

 

Odgovara Radmila Šerović, šef Odseka za upravljanje komunalnim i posebnim tokovima otpada, Odeljenje za upravljanje otpadom, Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja

 

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.



Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.



Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.



Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.



Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.