Home  //  Management  //  Istražujemo  //  Više zaradimo kada delimo

Pitali smo konobare da li se više zaradi kada se bakšiš deli ili ne...

 

Igor Marinković, Gvožđara

Sav bakšiš stavljamo u jedan novčanik. Mislim da je tako najbolje za sve. To je ipak najrealnija opcija jer svi imamo različite rejone, pa ne možemo isto da zaradimo. Imam sreću što radim u dobrom kolektivu, tako da smo se lako dogovorili da je zajednički bakšiš najbolja opcija.

 

 

 

 

 

Bojan Milić, Careva ćuprija

Kolege su još odavno odlučile da sav novac ide u zajednički novčanik. Budući da ne radimo po rejonima, svi imamo sličan bakšiš. Mislim da je zajednički novčanik najbolji jer je onda i naša usluga bolja, a i sigurniji smo pošto onih dana kada nemamo veliki bakšiš ipak znamo da možemo da računamo na novac.

 

 

 

 

 

Mirjana Milanović, Dobrica bistro 

U Dobrici, kao i svuda gde sam do sada radila, uvek sam delila bakšiš s kolegama. Za mene je to jedini način poslovanja, a tako i najviše zaradimo. 

 

 

 

 

 

Aleksandra Gašić, Java Coffee brew & espresso bar

Naravno da delim bakšiš s kolegama. Zajedno radimo, zajedno i zarađujemo. Mislim da je jedino tako pošteno!

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...