Home  //  Management  //  Istražujemo  //  Više zaradimo kada delimo

Pitali smo konobare da li se više zaradi kada se bakšiš deli ili ne...

 

Igor Marinković, Gvožđara

Sav bakšiš stavljamo u jedan novčanik. Mislim da je tako najbolje za sve. To je ipak najrealnija opcija jer svi imamo različite rejone, pa ne možemo isto da zaradimo. Imam sreću što radim u dobrom kolektivu, tako da smo se lako dogovorili da je zajednički bakšiš najbolja opcija.

 

 

 

 

 

Bojan Milić, Careva ćuprija

Kolege su još odavno odlučile da sav novac ide u zajednički novčanik. Budući da ne radimo po rejonima, svi imamo sličan bakšiš. Mislim da je zajednički novčanik najbolji jer je onda i naša usluga bolja, a i sigurniji smo pošto onih dana kada nemamo veliki bakšiš ipak znamo da možemo da računamo na novac.

 

 

 

 

 

Mirjana Milanović, Dobrica bistro 

U Dobrici, kao i svuda gde sam do sada radila, uvek sam delila bakšiš s kolegama. Za mene je to jedini način poslovanja, a tako i najviše zaradimo. 

 

 

 

 

 

Aleksandra Gašić, Java Coffee brew & espresso bar

Naravno da delim bakšiš s kolegama. Zajedno radimo, zajedno i zarađujemo. Mislim da je jedino tako pošteno!

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta. Delta DMD produžila višegodišnje saradnje

Diageo i Delta DMD sarađuju još od 2006. godine.