Home  //  Management  //  Istražujemo  //  Borba za prestiž u 2017.

 

CaféBar network, časopis specijalizovan za HoReCa sektor i ove godine želi da na neki način izdvoji one koji se trude i ulažu u razvoj svojih restorana. Svi članovi naše redakcije godinama vredno prate zbivanja u ugostiteljstvu. U pažljivo osmišljenim posetama veliku pažnju posvećujemo brojnim elementima uspešnog poslovanja. Kriterijumi su, kao i uvek, isti: kvalitetna usluga, odlična ponuda, stručno osoblje, prijatan ambijent, konstantan standard, posvećeni vlasnici i dobri menadžeri.  

Želja nam je da najbolji ugostitelji dobiju javno priznanje, a naš zadatak, kao stručnog časopisa koji se bavi edukacijom, informisanjem i savetovanjem ugostitelja, jeste da upravo takve objekte, za uložen trud svih zaposlenih, istaknemo, pohvalimo i preporučimo. Nije nam cilj da lokale rangiramo niti da proglašavamo najbolje u raznim kategorijama.

 

Kako se sprovodi akcija CaféBar network recommends 

Započnimo objektivnu istragu! Svi članovi naše redakcije godinama vredno prate zbivanja u ugostiteljstvu, obilaze novootvorene lokale i u toku su sa svim aktuelnostima i zbivanjima na ugostiteljskoj mapi Beograda. Često smo i na „tajnom zadatku” u restoranima, a svakodnevno pitamo svoje saradnike, poslovne partnere i značajne ljude iz HoReCa sektora koji lokal preporučuju, gde vole da provode slobodno vreme i koje restorane biraju za poslovna ili porodična okupljanja. Posebno su nam značajne preporuke koje nam daju sami ugostitelji, jer ko bolje ume da oceni prednosti i mane lokala od onih koji se tim poslom uspešno bave godinama. 

Akcija CaféBar network recommends za 2017. traje do kraja godine, a početkom 2018. objavićemo listu Top 12 beogradskih restorana koje morate da posetite i lično se uverite u njihov kvalitet.

Doprinesite i vi da vaš omiljeni restoran dobije priznanje stručne javnosti i ponese oznaku Top 12 CaféBar network recommends. Jer mi i ove godine obilazimo restorane u Beogradu. Odabrane ćemo uvrstiti na godišnju listu preporučenih restorana!


 

Jelena Bulatović

izvršna direktorka Srpske asocijacije menadžera

Od restorana moj prvi izbor uvek je neki od lokala u Beton hali, zbog ambijenta, reke, duha, ali i parkinga. Izdvojila bih restoran Druga Piazza, a zatim i Ambar. Visok kvalitet hrane i brza i kulturna usluga ključni su za moj izbor, i moram priznati da preskačem slow food koncepte. Pripadam generaciji koja ceni ljubaznost kelnera, pristojnost, bez preterane nametljivosti, pa stoga nisam posetilac nekih drugih, „novijih” mesta. Za poslovne ručkove i značajne porodične datume biram standardno odlične Klub književnika, Na ćošku i Maderu.


  

 

 Svetlana Stojkov

direktorka Farmaceutske komore Srbije

Za mene je zasigurno najbolji restoran Franš. Hrana je dobra i kvalitetna, a usluga uvek izuzetna. Volim i to što ima lep i prijatan ambijent.


 

  

 

Živorad Vasić

direktor hotela Crowne plaza

Moj omiljen restoran svakako je Madera, koja ima tradiciju i najbolju uslugu. Tamo se osećam kao kod kuće. Često idem i u Dudurudu, mesto kakvo je bilo potrebno Beogradu. Imaju najbolji izbor vina i veoma lep enterijer. U ID-u imaju odlično meso. Svima preporučujem njihov biftek  za koji mislim da je jedan od najboljih u gradu. 


 

 

 

Peter Jagodič

direktor za istočnojadransku regiju Mondelez International

Beograd ima mnogo odličnih restorana i teško je izdvojiti jedan. Ipak, imajući na umu da je došlo leto, a samim tim i želja da se u hrani uživa na otvorenom, svoj izbor bih suzio na dva restorana koja volim da posećujem i u privatnim i u poslovnim prilikama. 

To su Franš i Mala fabrika ukusa, oba imaju odličnu hranu, uslugu i odličan ambijent, tj. baštu. 


 

Veljko Tihomirović

direktor M-S Hermesa 

Za domaće specijalitete uvek biram restoran Durmitor jer je kvalitet hrane standardno dobar. Najbolju ribu u životu jeo sam u Guštima mora. 


 

 

Maja Vujašković Đureinović

menadžerka za korporativne komunikacije kompanije IKEA d.o.o.

Za ručak vikendom najčešće biram Malu fabriku ukusa ili Mezerestoran Dvorište. U Maloj fabrici volim jednostavna jela koja podsećaju na kuvanje kod kuće, a u Dvorištu nude zanimljiva mediteranska jela i lepa kritska vina. Oba restorana imaju divne bašte za tople mesece, a u Fabrici je svakako bonus i igralište za decu, pa je ručak zanimljiviji i mojoj devojčici.

 


 

 

 

Vlada Gugl

dizajner enterijera

Omiljeni su mi Mezestoran Dvorište, Brener u Zemunu, a kada sam na Crvenom krstu, idem u Cross. Često idem i u Patlidžan i Lavinu zbog dobre hrane i odlične atmosfere.

 


 

 

Ivan Ivanović

voditelj emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem i vlasnik restorana ID 

– Preporučio bih restoran Dijagonalu jer ozbiljno radi svoj posao i Malu fabriku ukusa jer ima najlepšu baštu u gradu. Za jela od ribe moj izbor su Gušti mora, dok za suši biram Bizu. Najbolja pica u gradu je u restoranu Amici, a najbolja kafana svih vremena je Tabor! 

 


 

 

Danica Grujičić

načelnica odeljenja za neuroonkologiju Kliničkog centra Srbije

Moj omiljeni restoran, koji mi je u komšiluku, jeste Madera. Kod njih ne može da se promaši. Drugi omiljeni mi je Alo alo zbog porodične atmosfere.

 


 

 

Mirko Jakovljević

vlasnik Ulica Music bara 

Kada nisam u svojoj kafani, onda sam u Villi Maska. Ambijent je veoma lep, a hrana uvek ista. Standardi, standardi... to je ugostiteljstvo. 

 


 

 

Dražen Dalipagić

košarkaška legenda

Ja volim sve restorane, mada nisam neki gurman, jedem samo zato što moram. U restorane idem da bih se družio i najčešće odlazim u Bella Napoli i Franš. 

 


 

 

Ina Bulat

izvršna direktorka Merck Srbija

Putujući, naučila sam da cenim ono što je kod nas dobro, a to su nesumnjivo restorani. Mi znamo da uživamo. Čini mi se da uvek nekako završim u istim restoranima. Nezobilazna mi je Reka, tu kolege iz inostranstva vodim uveče kada je živa muzika. Volim i Fridu, često idem u Žabar, to mi je sigurna varijanta. Usluga je odlična, konobari znaju engleski jezik i naravno hrana je vrhunska. Skoro sam otkrila Sakuru, japanski restoran. Smatram da su njihovu hranu dobro prilagodili našem ukusu. Kada sam na Adi, često svratim u Sunset ili Red Shoes, imaju dobru hranu i odličnu atmosferu. 

 


 

Zoran Ilić

direktor Biomelema

Od kada sam otkrio restoran Legenda na Makišu, to je moje omiljeno mesto. Restoran ima puno terasa popločanih kamenom od kojih neke izlaze na Savu, ali i stolove za kojima se sedi na travi. Kako je smešten na skoro hektar travnate površine, domaćini drže ukrasne kozice, pse i druge životinje, što me na najlepši način spaja sa prirodom jer je 100% pet friendly. Tamo vodim naše partnere iz sveta da probaju rečnu ribu jer je to nešto što je karakteristično i što nemaju u zemljama iz kojih dolaze. Vlasnici korporacije Shimitzu iz Japana bili su oduševljeni ribama koje nisu nikada probali.

 


 

Pavle Zelić

menadžer za međunarodnu saradnju i odnose s javnošću ALIMS-a

Moj omiljeni restoran je Vodenica, koja se nalazi kod kule Nebojše. Za to mesto vežu me lepe uspomene, tamo porodično sve proslavljamo. Jedna od najlepših uspomena iz Vodenice jeste trenutak kada mi je čuveni Dobrica Ćosić dao blagoslov da mogu da koristim lik njegovog književnog junaka Vukašina Katića u svom stripu.

 


 

Momčilo Đurđić

jedan od autora Festivala pirotske peglane kobasice

Kada sam u Beogradu, obavezno svratim kod mojih Piroćanaca u Homu i Homu bistrot. Nije zato što su moji, ali odlični su. Preporučio bih i restoran Lorenzo&Kakalamba jer je zaista savršen spoj Italije i Pirota.

 

 


 

Melanija Pavlović

generalna direktorka Baumit Srbija

Moj omiljeni restoran je Mala fabrika ukusa na Neimaru, mom kraju. Spoj tradicionalnog i savremenog ogleda se u maštovito osmišljenom meniju gde u svakom trenutku možete izabrati odličnu, domaću teleću čorbicu ili nešto egzotično, na primer pačje grudi sa sosom od šafrana i pomorandže. Osim u Malu fabriku ukusa, volim da odem i u Drugu na obali. Atmosfera me podseća na italijansku i morsku, a hrana je ukusna, naročito pice.

 


 

Olivera Stefanović Stanković

direktor PR agencije PRoglas 

Terasa hotela Zira mi je omiljeno mesto zbog prelepog pogleda i nestandardnog menija.

 


 

 

 

 

Velimir Bato Cupara

zamenik direktora u firmi za distribuciju pića T-reks 

Omiljen mi je Zlatni bokal, jer se od svih restorana u Skadarliji tamo najbolje osećam, a volim i Dash, kao i El Derecho kod Pravnog fakulteta.

 


 

 

Georgi Genov

direktor Horesa 

Volim restorane Franš i Amfora, zbog kvalitetne hrane i ambijenta.

 


 

 

 

Igor Luković

somelijer 

U odnosu na kvalitet hrane i posvećenost vlasnika, moja preporuka glasi: Homa, The Square, Dijagonala, Kod Hrvoja i Srbe i Durmitor. 

 


 

 

 

 

 

 

 

Dr Feelgood – Saša Plećević

tvorac programa Dr Feelgood

U Smart lifeu, restoranu hotela Zepter, jedem bar tri puta nedeljno. Namirnice od kojih se priprema hrana su zdrave i organske, a ono što ovaj restoran razlikuje od drugih jeste to što se hrana priprema na pravilan način. Volim i piceriju Guli pošto sam veliki ljubitelj pice. Takođe, tamo imaju i odlične zdrave salate. Ovo mesto mi je posebno drago jer sam tu prvi put izašao sa ženom na sastanak. 

 


 

 

Aleksa Lučić

generalni menadžer Pizza bara 

Preporučio bih Malu fabriku ukusa jer ima prelepu baštu i odličnu ponudu. Najbolju jagnjetinu jeo sam u Daščari na Topčideru. Moram da podržim i mog druga Duleta, pa preporučujem i kafanu Tabor! 

 


 

 

Ivan Šaljić

ugostitelj 

Preporučio bih restoran Radost jer je hrana uvek odlična. Takođe, i u restoranu Durmitor je uvek odličan kvalitet hrane. Restoran Druga ima dosta dobru ponudu i veoma inovativan meni.

 


 

 

 

Jovan Zdravković

suvlasnik i direktor Java Coffee Srbija

Moja lista ide ovako: Bizu za suši, Fenjer kad mi se ide u kafanu, Ćevap kod Dekija za ćevape, Durmitor za teletinu i picerija Campania (bivši Knez) za picu.

 


 

 

Marko Popović

suvlasnik D bara 

Najbolju pastu jeo sam u restoranu Bella Italia. Meša se u velikom kotoru od parmezana. U Durmitor idem zbog bifteka u začinjenom ulju, a kada mi se jede pica, moj izbor je Pizza Bar. 

 


 

Svetlana Stepanović

direktorka Ras produkta

Restoran Sakura zauzima ubedljivo prvo mesto po svim kriterijumima koje uzimamo u obzir kada ocenjujemo restorane. Preporučila bih i Lorenzo&Kakalambu, restoran koji priča priču od ulaza pa do najsitnijih detalja, a i sve što sam probala vrhunskog je kvaliteta. Volim i Toro Latin Gastro Bar, gde jer sve kvalitetno, ali i servirano s mnogo pažnje i ukusa, i o svakom detalju vodi se računa. I za kraj, klasično, sofisticirano i prefinjeno – Madera. 


 

 

 

Sanja Dimitrijević

account director, Fullhouseogilvy

Budući da sam odrasla na Vračaru, mnogo volim restoran u komšiluku Na ćošku, kog se sećam iz različitih faza i pod različitim imenima. Danas obožavam to mesto jer ima prijatnu atmosferu, svi zaposleni su uvek raspoloženi da pomognu savetima i preporukama, a hrana je zaista vrhunska. Sa dečkom sam najčešće baš ovde jer i vegetarijanci kao ja, i oni koji vole meso, mogu da isprobaju fantastične specijalitete.

Od novijih restorana volimo da odemo u Radost finu kuhinjicu, gde su ambijent, inovativan meni i dobar izbor vina, za svaku preporuku.

 


 

Zoran Lapadatović

generalni menadžer restorana Rustique

Volim da idem u restoran Caffe Caffe&Fish jer ima ubedljivo najbolju ribu u Beogradu. Kada je u pitanju domaća kuhinja, moj izbor je restoran Čedić jer je tamo hrana fantastična. 

 


 

Stevan Jovanović

front of Hard Stuff

Preporučio bih restoran Bizu na Senjaku. Suši je prvoklasan, a dopada mi se i baštica i atmosfera. Za večeru biram Sakuru, moderno mesto s odličnim konceptom, hranom, vinom i uslugom. Kada mi dođu prijatelji iz inostranstva, vodim ih u Durmitor jer tamo mogu da uživaju u svim čarima srpskih specijaliteta i da nikada ne ostanu ravnodušni.

 


 

Violeta Belanović Kokir

generalna direktorka Sekopaka

Preporučujem restoran Urban diner u TC Zemun park. Restoran sam otkrila prilikom poslovnog ručka, nalazi se na veoma zgodnom mestu između Novog Beograda i industrijske zone koja se proteže od Batajnice do Dobanovaca. Usluga je brza, kvalitet zagarantovan, a atmosfera veoma prijatna. Jelovnik nije zatrpan, sadrži po nekoliko specijaliteta u svakoj kategoriji. Veoma često tamo odlazim i na porodične ručkove, jer imaju deo jelovnika koji je prilagođen deci, igraonica je odmah pored, a za lepe dane imaju igralište na koje gleda bašta ovog restorana.

 

 


 

Andrej Bele

generalni direktor Strateškog poslovnog područja kafa Atlantic grupe

Puno putujem po regionu, ali se najprijatnije osećam u Beogradu. U Srbiji ljudi još znaju da uživaju i poseban kult im je hrana, što potvrđuju odlični restorani. Uvek kad pomislim da sam gotovo sve video i obišao, pojavi se nešto novo i jednostavno sam fasciniran kreativnošću različitih ambijenata. Ipak za Beograd me najviše vezuje taj spoj urbanog života i pomalo nostalgičan doživljaj velegrada sa reka. Zato glas dajem prvenstveno restoranima koji imaju poseban pogled na obale Save i Dunava, a moj favorit je Sakura. Neverovatan spoj azijskog duha, posebnog ambijenta i egzotične hrane sa boemskim Beogradom i noćnim životom na keju u Beton hali. Naravno, sve to uz odličan espreso za kraj radnog dana.

 


 

 

Branislav Jordanov

marketing menadžer LG Electronics Maqyar Kft.

Sa društvom najviše volim da odem u Podrum Wineart na čašu-dve dobrog vina i na mus od pistaća. Za poslovne sastanke biram restoran Flert, dok strance uvek vodim u Toro na hrskave butkice ili burgere. Volim i Drugu priču, naročito deo na spratu, poluzatvorenog tipa, sa sopstvenim konobarom.

 

 


 

 

 

 

Ljubiša Savić

ugostitelj 

Tri Colore: najbolje paste i stekovi pripremljeni na ćumuru. Caffe Caffe & Fish: najbolja riba u gradu i rižoto!

 

 


 

 

 

 

 

 

Nemanja Duvnjak

brend menadžer MV sistema 

Moj izbor je Red bread na Dorćolu jer takav meni nema niko u gradu. Volim da odem i u restoran 27 na ćuretinu s mlincima. 

 

 

 


 

 

Aleksandar Stošović

direktor distributerske firme Invitto

Moj omiljeni restoran je Madera, zato što je to savršen spoj tradicije, elegancije, dobre hrane i odlične lokacije, što gostu daje potpuni ugođaj. Baš zato ovaj restoran je moj čest izbor i toplo ga preporučujem svima.

 

 


 

 

 

 

 

Miloš Blagojević

direktor prodaje za HoReCa kanal kompanije Coca-Cola

Najviše volim da jedem u restoranima Druga Piazza i Marinada, koji je najbolji riblji restoran. Ali pošto imam malo dete, najčešće biram splav Godo zbog porodičnog ambijenta.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arel Atakol

generalni direktor kompanije Beko Balkans

Beograd ima zaista dobre restorane, kao što su Franš, Toro, Comunale, ali ako baš jedan moram da izdvojim, to bi bio Sakura, jer ima odličnu japansku hranu.


 

 

 

 

 

 

  

 

Bora Jović

direktor vinarije Status 

Preporučio bih Bahus. Volim splavove, a u tom restoranu posebno mi se dopada riba. 


 

 

 

 

 

 

 

Amalija Pavić

zamenica izvršne direktorke Američke privredne komore

Budući da volim italijansku kuhinju, često idem u Drugu Piazzu i Amici. Osim hrane, kod njih cenim i to što uvek lako rezervišem mesto. Posle sporta najviše volim da odem u Smokvicu na Adi. 


 

 

 

 

 

 

Uglješa Todorović

menadžer lokala Mamma’s Biscuit House

Preporučio bih svima Gušti mora jer je to jedini riblji restoran u Beogradu vredan pomena. 


 

 

 

 

 

 

 

 

Slaven Lunar Kosanović

umetnik 

Preporučio bih restoran Proleće jer se u toj kafani oseća duh starih vremena. Gosti su zanimljivi, atmosfera odlična, a cene veoma povoljne. Konobari su sjajni, nenametljivi, skoro da ih i ne primećuješ, a sve što treba jednostavno se stvara na stolu. U Proleću se osećam kao da sam u staroj Jugi.


 

 

 

 

 

 

 

 

Nikola Papak

menadžer za korporativne komunikacije, Delhaize 

U poslednje vreme veoma volim da provodim veče u restoranu ID. Kao neko ko je dosta putovao i imao priliku da uživa u različitim kuhinjama sveta, zaista mogu da pohvalim savršeno izbalansiran meni i uvek sveže namirnice. Osim toga, usluga je na visokom nivou, a zaposleni se trude oko svakog gosta. Pet friendly koncept je nešto što će, siguran sam, dodatno podstaći sve vlasnike kućnih ljubimaca da u bogatoj ponudi beogradskih restorana odaberu baš ID. Ja već jesam.


 

 

 

 

 

 

Kadir Gegić

Nacional Direct Sales Manager, British American Tobacco 

Pošto vreme uglavnom provodim na Novom Beogradu, moj izbor su Pizza Bar i Aperitivo, dok na Starom gradu volim Manufakturu i Drugu Piazzu i Comunale u Beton hali. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nebojša Zatezalo

direktor kompanije Ecotech line

Najviše volim da odem u Franš, zbog kvalitetne hrane, odlične usluge i elegancije kojom taj restoran odiše. Često odlazim i u Maderu. Od novih restorana dopada mi se Savanova, mesto koje je dobro i za izlazak i u kom imaju odličnu hranu, pre svega pice.


 

 

 

 

 

 

Dimitrije Acevski

šef kuhinje hotela Metropol

Preporučio bih restoran Zvezdara teatar. Ima odličnu hranu i uslugu, a i tamo se osećam kao kod kuće. 


 

 

 

 

 

 

 

 

Đorđe Bulatović

kuvar restorana Miamiam 

Najviše volim da jedem po kafanama. Volim hranu u Lovcu i Maloj Slaviji, a u Orašac idem jer ima najbolju teleću čorbu. U Đerdanu preporučujem punjenu vešalicu u maramici. Od kuvara cenim Filipa Ćirića iz Home i Nikolu Narančića iz Salona 5, jer znam da su trudom i radom došli do svega. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mina Dević

Media Relations Manager u agenciji Olaf&McAteer

Moj prvi izbor jesu lokali u Beton hali, bilo za privatne bilo za poslovne sastanke. Provereno dobro mesto je Toro bar, s gatronomskom ponudom koja me nikada ne ostavi ravnodušnom. Kvalitet obroka je vrhunski, baš kao i atmosfera, bilo da je u pitanju ručak bilo večernji izlazak. Moderan enterijer i opuštena atmosfera odlično se uklapaju u savršenu ponudu jela i pića.


 

 

 

 

 

  

 

 

Dr Milan Dinić

direktor Lekarske komore Srbije

Najčešće ručam u Apetitu jer se nalazi preko puta moje kancelarije. S porodicom posle šetnje Kalemegdanom idem u restoran hotela Manjež jer ima dobru uslugu, odličnu lokaciju, lep i starinski enterijer. S poslovnim partnerima volim da odem u Toro zbog prijatnog ambijenta i muzike koja nije preglasna, pa mogu normalno da pričam.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vladan Stanojlović Kika

osnivač manifestacije Wine Jam

Preporučujem restoran Đorđe i njegov koncept. Zaista deluje obećavajuće, usluga je odlična, a ima i mnogo vinskih promocija. Kada je reč o fine diningu, Homa je broj jedan. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dejan Ignjatović

upravnik restorana Sezam 27

Svima bih preporučio Žabar na Zemunskom keju zbog profesionalne usluge i kvalitetne hrane. Volim da odem i u Carevu ćupriju zbog domaćinske atmosfere i prave srpske kuhinje.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boško Čukić

vlasnik Chopper cafea 

Zbog odlične hrane i prelepog ambijenta, biram Malu fabriku ukusa i restoran Druga u Beton hali. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijana Naumović

vlasnica i direktorka Tio Tradea

Prva pomisao na doručak u gradu već godinama mi je Monument u Admirala Geprata. Tradicionalnu kuhinju i porodične ručkove volim u Lovcu. To je mesto koje volim zimi, a izbor hrane u skladu s tim godišnjim dobom je odličan. Teško odolim šljivama u slanini, pačjem mesu u sosu od višanja i krempiti s Bleda. Za romantične večere i druženje s dragim prijateljima biram restoran Druga Piazza. Fantastični specijaliteti italijanske kuhinje i bogata vinska karta čest su izbor u dugim letnjim noćima, uz prelep pogled na reku i Beograd.


 

 

 

 

 

 

Tamara Babić

account executive u kompaniji Action Global Communications

Najčešće idem u restoran ABC u Zemunu, koji volim zato što je drugačiji od većine. Hrana se tamo služi u gangovima. Osoblje je predusretljivo i ljubazno, a uz sve to i veoma informisano, što je retkost u našim restoranima. 


 

 

 

 

 

 

Nebojša Dapčević

menadžer restorana Madera

Volim da odem u restoran Radost jer uživam u njegovoj vegetarijanskoj kuhinji. Dopada mi se zato što je interesantan, nov i drukčiji. Kad se uželim italijanske kuhinje, idem u Tricolore, gde kuvar, inače Italijan, sprema odličnu hranu.


 

 

 

 

 

 

 

Dragan Vurdelja

šminker

Omiljeni restoran mi je ‘Dijagonala’ na Vračaru zbog svog koncepta, enterijera a pre svega atmosfere i veoma zanimljivo servirane tradicionalne kuhinje. Uspešni restorani su uvek oličenje njihovih osnivača i nose njihov autorski pečat. U slučaju ovog restorana to je majstorski izvedeno.


 

 

 

 

 

Zoran Adamović

SCB

Budući da sam u ugostiteljstvu duže od 20 godina, imam profesionalnu deformaciju, pa se može reći da sam prilično izbirljiv kada su restorani u pitanju. Kada želim da jedem brzo, povoljno i obilno, biram Čuburu na Vračaru, dok su Madera, Šaran i Kalemegdanska terasa moj izbor za svečanije prilike. Za italijansku kuhinju tu su Druga u Beton hali i Amici, dok sa one strane mosta ne idem tako često, ali kad odem, odaberem Durmitor i Urban Dinner u Zemun parku. Leti kada su temperature nepodnošljive, obično s porodicom idem u Drugu kuću na Adi, Devetku na Košutnjaku ili Panta rei na 25. maju, dok zimsku sezonu obavezno svake godine otvaram sa prijateljima u kafani Čedić i teletinom ispod sača.


 

 

 

 

 

 

 

Momir Zoroja

direktor štamparije Color Print 

Budući da nema novosadskih restorana u ponudi, a i Beograđani bi mogli ponešto da nauče od nas, izdvojiću Pizza Bar, gde se, prema mom mišljenju, sprema najbolja pica na svetu. Zbog profesionalnog osoblja i uvek perfektnog smuđa rado svraćam u restoran Žabar. 


 

 

 

 

 

 

 

Nemanja Popov

generalni direktor Roggenarta

Moj omiljeni restoran je Jerry na Novom Beogradu, i za poslovne ručkove i za slobodno vreme s prijateljima. Usluga je dobra, hrana kvalitetna, a ambijent  prijatan i moderan. Meni je veoma dobro izbalansiran, nije ni preširok ni preuzak. Najbolji suši u gradu probao sam u Sakuri. To je restoran baš po mom ukusu budući da sam veliki fan japanske kuhinje.


 

 

 

 

 

 

Dragan Lupšić

Communications and Legal Manager Coca-Cola HBC Serbia 

Zbog fenomenalne hrane moj izbor su Mala fabrika ukusa, Dijagonala i Epigenia Wine Bar.


 

 

 

 

 

 

 

 

Predrag Armuš

direktor poslovnog sektora Adhezivi tehnologije kompanije Henkel Srbija

Franš biram zbog ambijenta, najbolja riba je u Marinadi, a uvek odličan biftek u kafani Kovač.


 

 

 

 

 

 

 

 

Slobodan Vidić

National Sales Manager – On Trade, Heineken Srbija

Kao rođeni Zemunac, trudim se da najveći deo slobodnog vremena provodim pored Dunava, pa je i moj trenutno omiljeni restoran lociran na obali naše najveće reke. Restoran Paša na Zemunskom keju, pored zasigurno najukusnije riblje čorbe, ima i odličnu nacionalnu kuhinju, vrhunsku uslugu i goste koji mu daju jedinstveni šmek starog Zemuna. 

 

 


 

 

 

 

 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži