Home  //  Management

 Bakšiš među ugostiteljima poprima poruku pripovetke Tamni vilajet – ko uzme kajaće se, ko ne uzme kajaće se...

 

Marcel Beijerling, suvlasnik i šef kuhinje poznatog roterdamskog restorana De Machinist samo za CafeBar network ispričao je svoju životnu priču

 

Pere Hernandez, vlasnik kompanije Mibrasa priča kako je sve počelo i objašnjava kako se dolazi do uspeha

 

Piše: Deana Dimitrijević, PR restorana Franš

Lista uslova iz Pravilnika o protivpožarnoj zaštiti koje treba ispuniti skoro je pa nesaglediva. Zakon o zaštiti od požara stupio je na snagu 2015. godine, ali nije primenjivan. Problemi u vezi s protivpožarnom zaštitom pojavili su se tokom ovogodišnjih kontrola i zahteva za sprovođenje tehničkih propisa o bezbednosti iz pravilnika u ugostiteljskim objektima 

 

Jovan Mrđenović

ugostitelj

Beograd 1867. slavi povratak kneza Mihaila Obrenovića iz Carigrada, gde mu je turski sultan uručio ferman o predaji srpskih gradova. U kafani Srpska kruna priređeno je veliko slavlje. Tim povodom došao je Jaša Ignjatović iz Novog Sada noseći sa sobom vino šardone iz manastira Grabovca

 

Danuška Kumara

Glavni kuvar hotela Hyatt Regency Beograd 

 

Mihailo Janković

direktor kompanije Nectar, govori za CaféBar network povodom obeležavanja jubileja, 20 godina uspešnog poslovanja kompanije Nectar

 

Ove Nove godine 170 dece iz SOS dečijih sela u Kraljevu i Sremskoj Kamenici iskusiće radost praznika i provesti nezaboravno zimovanje zahvaljujući građanima Srbije i kompaniji Coca-Cola. 

 

Apart hotel MujEn Lux sa Kopaonika dobitnik je prestižne nagrade ZLATNA AMFORA za najuspešniji planinski kompleks u planinskim centrima Srbije koji tradicionalno dodeljuje revija YU Travel. 

 

 održaće se, po treći put, 6. decembra u Beogradu, u prostorijama Opera & Theatre Madlenianum, i okupiće brojne domaće i inostrane vodeće stručnjake iz različitih oblasti poput modernih tehnologija, savremenog biznisa, futurizma, inovacija itd.

Future is NOW je stručna konferencija interaktivnog karaktera i namenjena je profesionalcima kao i mladima koji žele da se informišu i nauče iz prve ruke o trendovima koji dominiraju u IT sferi (Blockchain, Digitalna revolucija, AI, VR, AR, ML), pravu (GDPR), marketingu, menadžmentu, HR-u i drugim oblastima.

Na konferenciji vas očekuje 45 govornika iz inostranstva i zemlje, koji će govoriti u 2 sale, 7 dinamičnih panel diskusija, 4 stručnih radionica, 600 učesnika i bezbroj šansi za networking i razvoj.

Govornici će biti inovativni stručnjaci u različitim oblastima i predstavnici top menadžmenta uspešnih kompanija iz zemlje i sveta. Na konferenciji će, između ostalih, govoriti i neki od najvećih inostranih stručnjaka: Jean-Christophe Bonis, francuski futurista, drNikolaos Dimitriadis, stručnjak za neuronauku u marketingu i HR-u, kao i Lior Romanowsky, izraelski stručnjak za AI, VR i AR.

Miloš Čevizović, projektni menadžer konferencije, objašnjava zašto je ova konferencija toliko značajna: “Konferencija Future is Now 2018 predstavlja idealnu priliku da se profesionalci iz IT sfere, marketinga, menadžmenta i HR-a, upoznaju sa najnovijim trendovima, slušaju predavanja i učestvuju na radionicama nekih od najeminentnijih stručnjaka, nauče o alatima budućnosti, povežu se i razmene ideje sa drugim stručnjacima, kao i još mnogo toga. FIN 2018 je više od stručne konferencije, to je najinovativniji događaj u regionukorak u budućnost.

Osigurajte svoje mesto na FIN 2018 i rezervišite svoju kartu putem zvaničnog sajta: www.futureisnow.rs, na kome možete pronaći i sve dodatne informacije o događaju, govornicima i agendi.

 

Jedini Viski sajam u Srbiji specijalno za vas organizuje jedinstvene Viski radionice sa renomiranim predavačima

 

Ako želite da otkrijete i detaljno istražite svet viskija, a ujedno i degustirate ovaj vrsni napitak, onda sačuvajte poslednji vikend novembra za Whisky Fair Beograd.