Home  //  Lokali  //  Restorani
1.7 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.70 (5 Votes)

 
2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (2 Votes)

 
1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)

 
2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (3 Votes)

 
2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)

 
0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (2 Votes)

 
4.1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.10 (5 Votes)

 
3.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (3 Votes)

 
2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

 
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

 
2.3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.30 (5 Votes)

 
0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

 
4.15625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.16 (16 Votes)

 
3.45 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.45 (10 Votes)

 
2.7 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.70 (15 Votes)

 
2.8409090909091 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.84 (22 Votes)

 
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

 
2.82 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.82 (25 Votes)

 

 
3.2777777777778 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.28 (9 Votes)

 
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Il Pesto

 
2.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (2 Votes)

 
3.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (3 Votes)

 
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (7 Votes)

 
2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (8 Votes)

 

Najnovije vesti


Stih vredniji od novca

Danas se u gradovima širom Srbije obeležava Svetski dan poezije.



Srebro za Chardonnay Special Selection

Na najvećem 24. Međunarodnom takmičenju vina Chardonnay du Monde održanom u Francuskoj, Chardonnay Special Selection vino vinarije Tikveš berba 2016. osvojilo je srebrnu medalju.



Danas je dan za Ukuse Francuske

U Beogradu, u ukusima francuske gastronomije gosti će moći da uživaju u restoranima: Casa Nova, Enso, Franš, Homa, Kalemegdanska terasa, Klub književnika, Madera, Na ćošku, Oxalis, Žabar, Voulez-vous, The Square i na splavu Play.



Top 12 beogradskih restorana za 2017.

Donosimo vam listu Top 12 beogradskih restorana za 2017. koji su se izdvojili i po tome koliko ih Beograđani i gosti Beograda posebno vole! 



Predavanja za ljubitelje cigara i ruma

Na prvom predavanju i degustaciji govoriće beogradski somelijeri, na drugoj barmeni i ugostitelji, a na trećoj, poznate ličnosti.