Home  //  Lokali  //  Restorani
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

 
3.7105263157895 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.71 (19 Votes)

 
3.2352941176471 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.24 (17 Votes)

 
3.3529411764706 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.35 (17 Votes)

 
0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

 
2.5660377358491 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.57 (53 Votes)

 

 
2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (3 Votes)

 
4.7647058823529 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.76 (17 Votes)

 
0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

 
3.375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.38 (16 Votes)

Džez kafanica Bajloni

 
3.4166666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.42 (6 Votes)

 
2.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.60 (5 Votes)

 
3.7567567567568 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.76 (37 Votes)

 
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

 
2.2857142857143 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.29 (7 Votes)

 
3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (10 Votes)

 
2.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.60 (10 Votes)

kafe restoran Family

 
3.0625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.06 (8 Votes)

 

 
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

 
4.0714285714286 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.07 (7 Votes)

 
2.375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.38 (4 Votes)

 

 
3.7777777777778 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.78 (9 Votes)

 
2.8125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.81 (8 Votes)

 

 
1.7 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.70 (5 Votes)

 

Najnovije vesti


Kada Mišlenov tim napravi grešku...

Zabuna među Mišlenovim timom restoranskih kritičara nastala je jer se u blizini Pariza nalazi restoran istog naziva, koji je trebalo da uđe u čuveni vodič.



Rene Redžepi otvara restoran u Meksiku

Za 3 dana, čuveni chef Rene Redžepi, zatvara najpoznatiji svetski restoran, Nomu.



Predstavljena vinska tradicija Kalabrije, Kampanije, Pulje i Sicilije

Kada je u pitanju slaganje vina i hrane, to je za Italijane posebna umetnost. Primer je vino Livia Antica Fiano di Avelino 2015, jedna od etiketa koja je predstavljena na degustaciji.



Otvoren novi restoran u Beton hali

Kuhinja predstavlja spoj balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način.



Srećan Sveti Trifun!

Danas je dan kada vinari izlaze da porežu čokote vinove loze i poliju ih vinom