Home  //  Lokali  //  Restorani
2.7857142857143 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.79 (7 Votes)

 
3.6428571428571 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.64 (14 Votes)

 
3.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (3 Votes)

 

 
4.3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.30 (50 Votes)

 
2.7727272727273 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.77 (11 Votes)

 
3.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.13 (8 Votes)

 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

co

 
4.0625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.06 (24 Votes)

 

 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (5 Votes)

 

 
4.2222222222222 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.22 (9 Votes)

 
3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (22 Votes)

 
1.9444444444444 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.94 (9 Votes)

 
3.7727272727273 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.77 (11 Votes)

 
3.35 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.35 (10 Votes)

 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (4 Votes)

 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

 
3.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (3 Votes)

 
4.0625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.06 (8 Votes)

 
3.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (2 Votes)

 
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

 
3.6304347826087 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.63 (23 Votes)

 
2.9222222222222 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.92 (45 Votes)

 

 
3.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (9 Votes)

 

Najnovije vesti


Kada Mišlenov tim napravi grešku...

Zabuna među Mišlenovim timom restoranskih kritičara nastala je jer se u blizini Pariza nalazi restoran istog naziva, koji je trebalo da uđe u čuveni vodič.



Rene Redžepi otvara restoran u Meksiku

Za 3 dana, čuveni chef Rene Redžepi, zatvara najpoznatiji svetski restoran, Nomu.



Predstavljena vinska tradicija Kalabrije, Kampanije, Pulje i Sicilije

Kada je u pitanju slaganje vina i hrane, to je za Italijane posebna umetnost. Primer je vino Livia Antica Fiano di Avelino 2015, jedna od etiketa koja je predstavljena na degustaciji.



Otvoren novi restoran u Beton hali

Kuhinja predstavlja spoj balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način.



Srećan Sveti Trifun!

Danas je dan kada vinari izlaze da porežu čokote vinove loze i poliju ih vinom