Home  //  Lokali  //  Restorani
3.3055555555556 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.31 (18 Votes)

 
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (6 Votes)

 

 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (4 Votes)

 
0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

 

 
2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (2 Votes)

 
3.5909090909091 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.59 (11 Votes)

 
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)

 

 
3.0833333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.08 (6 Votes)

 
2.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (3 Votes)

 
3.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (8 Votes)

 
2.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.83 (3 Votes)

 
2.1875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.19 (8 Votes)

 
4.5833333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.58 (6 Votes)

 
0.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.75 (2 Votes)

 
3.4285714285714 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.43 (35 Votes)

 
3.3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.30 (10 Votes)

 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (8 Votes)

 
3.1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.10 (5 Votes)

 

 
4.1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.10 (5 Votes)

 

 
2.3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.30 (5 Votes)

Restoran Savamala

 
4.3846153846154 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.38 (13 Votes)

 

 
2.375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.38 (4 Votes)

 
2.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.83 (3 Votes)

 

Najnovije vesti


Kada Mišlenov tim napravi grešku...

Zabuna među Mišlenovim timom restoranskih kritičara nastala je jer se u blizini Pariza nalazi restoran istog naziva, koji je trebalo da uđe u čuveni vodič.



Rene Redžepi otvara restoran u Meksiku

Za 3 dana, čuveni chef Rene Redžepi, zatvara najpoznatiji svetski restoran, Nomu.



Predstavljena vinska tradicija Kalabrije, Kampanije, Pulje i Sicilije

Kada je u pitanju slaganje vina i hrane, to je za Italijane posebna umetnost. Primer je vino Livia Antica Fiano di Avelino 2015, jedna od etiketa koja je predstavljena na degustaciji.



Otvoren novi restoran u Beton hali

Kuhinja predstavlja spoj balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način.



Srećan Sveti Trifun!

Danas je dan kada vinari izlaze da porežu čokote vinove loze i poliju ih vinom