Home  //  Lokali  //  Restorani
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

 

 
3.8125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.81 (8 Votes)

 
3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (2 Votes)

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (3 Votes)

 

 
2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (3 Votes)

 
3.0714285714286 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.07 (7 Votes)

 
3.78125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.78 (16 Votes)

Od usta do usta

 
3.5714285714286 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.57 (7 Votes)

 http://cafebarnetwork.rs/lokali/lokali-restorani/3395-ognjiste

 
3.9545454545455 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.95 (11 Votes)

 
2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

 
3.3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.30 (5 Votes)

 
3.4285714285714 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.43 (7 Votes)

Pane e vino

 
3.15 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.15 (10 Votes)

 
3.2222222222222 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.22 (9 Votes)

 

 
3.875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.88 (4 Votes)

 
3.8 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.80 (15 Votes)

 

 
0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

 
3.2333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.23 (15 Votes)

 
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (7 Votes)

 
3.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (3 Votes)

 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

 

Najnovije vesti


Kada Mišlenov tim napravi grešku...

Zabuna među Mišlenovim timom restoranskih kritičara nastala je jer se u blizini Pariza nalazi restoran istog naziva, koji je trebalo da uđe u čuveni vodič.



Rene Redžepi otvara restoran u Meksiku

Za 3 dana, čuveni chef Rene Redžepi, zatvara najpoznatiji svetski restoran, Nomu.



Predstavljena vinska tradicija Kalabrije, Kampanije, Pulje i Sicilije

Kada je u pitanju slaganje vina i hrane, to je za Italijane posebna umetnost. Primer je vino Livia Antica Fiano di Avelino 2015, jedna od etiketa koja je predstavljena na degustaciji.



Otvoren novi restoran u Beton hali

Kuhinja predstavlja spoj balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način.



Srećan Sveti Trifun!

Danas je dan kada vinari izlaze da porežu čokote vinove loze i poliju ih vinom