Home  //  Lokali  //  Restorani
3.7272727272727 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.73 (11 Votes)

 
3.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.13 (4 Votes)

 
2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (3 Votes)

 
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

 
3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (2 Votes)

 
4.0714285714286 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.07 (7 Votes)

 
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (3 Votes)

 
3.9375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.94 (8 Votes)

 
3.9 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.90 (10 Votes)

 
2.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (10 Votes)

 
3.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (3 Votes)

 
3.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (3 Votes)

 
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

 
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (4 Votes)

 
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (7 Votes)

 
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

 
3.1428571428571 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.14 (7 Votes)

 
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

 
3.1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.10 (10 Votes)

 
3.2857142857143 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.29 (7 Votes)

 
2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (6 Votes)

 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

 
2.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.17 (3 Votes)

 

Najnovije vesti


Stih vredniji od novca

Danas se u gradovima širom Srbije obeležava Svetski dan poezije.



Srebro za Chardonnay Special Selection

Na najvećem 24. Međunarodnom takmičenju vina Chardonnay du Monde održanom u Francuskoj, Chardonnay Special Selection vino vinarije Tikveš berba 2016. osvojilo je srebrnu medalju.



Danas je dan za Ukuse Francuske

U Beogradu, u ukusima francuske gastronomije gosti će moći da uživaju u restoranima: Casa Nova, Enso, Franš, Homa, Kalemegdanska terasa, Klub književnika, Madera, Na ćošku, Oxalis, Žabar, Voulez-vous, The Square i na splavu Play.



Top 12 beogradskih restorana za 2017.

Donosimo vam listu Top 12 beogradskih restorana za 2017. koji su se izdvojili i po tome koliko ih Beograđani i gosti Beograda posebno vole! 



Predavanja za ljubitelje cigara i ruma

Na prvom predavanju i degustaciji govoriće beogradski somelijeri, na drugoj barmeni i ugostitelji, a na trećoj, poznate ličnosti.