Home  //  Lokali  //  Restorani  //  New Moments
2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (3 Votes)

Na Banovom Brdu otvoren je kafe-restoran New Moments čija je primarna ideja da pomiri dinamiku poslovnog čoveka i njegovu potrebu za povremenim odmorom.

Na meniju ovog restorana mogu se naći jela italijanske kuhinje i za sve one koji uživaju u ukusima mediterana u ponudi su paste, veliki izbor salata, slanih i slatkih palačinki, kao i hladna i topla predjela, piletina, ćuretina i teletina. Ponuda je obogaćena lignjama i škampima a sva jela su sveža jer se spremaju odmah po narudžbini. Izbor pića je veliki, a ističu se pet etiketa crvenih i belih vina, od kojih su neka iz vinarije Radovanović.

Iako novootvoreni lokal, već se iskristalisala ideja ko bi bili gosti New Momentsa. Ovde dolaze oni koji žele kvalitetan obrok italijanske kuhinje a obično su, za sada, to mladi i ljudi srednjih godina. Karakteristično za ovaj kafe-restoran je to da u ponudi nemaju klasične artikle kao sto su vinjak i turska kafa, što samo ukazuje na to koju klijentelu žele da privuku. Cilj je da se zadrži koncept i pravac restorana italijanske kuhinje.

Svim gostima omogućen je pristup internetu uz mogućnost korišćenja jednog laptop računara.

 

www.newmomentscaffe.rs

 

 


 Restoran New Moments - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: pon-sub od 8-23, nedeljom ne radi.

telefon: 011/355-67-44

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Šumadijski trg 1

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: paste, veliki izbor salata, slanih i slatkih palačinki, kao i hladna i topla predjela, piletina, ćuretina i teletina... 

 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži