Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Cantina de Frida
3.15625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.16 (16 Votes)

Cantina de FridaKao inspiracija za novi beogradski restoran poslužila je jedna posebna dama iz Meksika – slikarka Frida Kalo. Bezbroj detalja u enterijeru, među kojima su i originalne skulpture iz Meksika, nedvosmisleno ukazuje u čiju je čast lokal dobio naziv – Fridina kantina. Za autentičan i originalan enterijer zaslužan je Ronald van Berselar, poznati holandski dizajner koji potpisuje enterijer svih lokala čuvenog kuvara Džejmija Olivera. Zanimljiv enterijer prati široka ponuda specijaliteta iz Meksika, Španije i Argentine. Raznovrsni ukusi tapasa, maštovite salate i prelivi svakako su novina i izazov za gurmane. 

Osim zbog originalnog izgleda i imena, Cantina de Frida neobična je i zbog svog ugostiteljskog koncepta. Lokal je od nedelje do srede restoran, a ostalim danima nešto između lounga i kluba. Od utorka do subote gosti mogu uživati i u živoj muzici animacijskog karaktera. 

 

  


 Restoran Cantina de Frida- INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 12.00–2.30, kuhinja radi do 1.00

telefon: 011/2181-107

mobilni: 

adresa: Karađorđeva 2–4

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: specijaliteti iz Meksika, Španije i Argentine...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kada Mišlenov tim napravi grešku...

Zabuna među Mišlenovim timom restoranskih kritičara nastala je jer se u blizini Pariza nalazi restoran istog naziva, koji je trebalo da uđe u čuveni vodič.



Rene Redžepi otvara restoran u Meksiku

Za 3 dana, čuveni chef Rene Redžepi, zatvara najpoznatiji svetski restoran, Nomu.



Predstavljena vinska tradicija Kalabrije, Kampanije, Pulje i Sicilije

Kada je u pitanju slaganje vina i hrane, to je za Italijane posebna umetnost. Primer je vino Livia Antica Fiano di Avelino 2015, jedna od etiketa koja je predstavljena na degustaciji.



Otvoren novi restoran u Beton hali

Kuhinja predstavlja spoj balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način.



Srećan Sveti Trifun!

Danas je dan kada vinari izlaze da porežu čokote vinove loze i poliju ih vinom