Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Cantina de Frida
3.0882352941176 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.09 (17 Votes)

Cantina de FridaKao inspiracija za novi beogradski restoran poslužila je jedna posebna dama iz Meksika – slikarka Frida Kalo. Bezbroj detalja u enterijeru, među kojima su i originalne skulpture iz Meksika, nedvosmisleno ukazuje u čiju je čast lokal dobio naziv – Fridina kantina. Za autentičan i originalan enterijer zaslužan je Ronald van Berselar, poznati holandski dizajner koji potpisuje enterijer svih lokala čuvenog kuvara Džejmija Olivera. Zanimljiv enterijer prati široka ponuda specijaliteta iz Meksika, Španije i Argentine. Raznovrsni ukusi tapasa, maštovite salate i prelivi svakako su novina i izazov za gurmane. 

Osim zbog originalnog izgleda i imena, Cantina de Frida neobična je i zbog svog ugostiteljskog koncepta. Lokal je od nedelje do srede restoran, a ostalim danima nešto između lounga i kluba. Od utorka do subote gosti mogu uživati i u živoj muzici animacijskog karaktera. 

 

  


 Restoran Cantina de Frida- INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 12.00–2.30, kuhinja radi do 1.00

telefon: 011/2181-107

mobilni: 

adresa: Karađorđeva 2–4

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: specijaliteti iz Meksika, Španije i Argentine...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Oformljena Grupacija ugostitelja u PKS

Na prvoj sednici je zaključeno da se prioriteti Grupacije odose na izmene Zakona/Pravilnika iz oblasti ugostiteljskog sektora poput zatvaranja ugostiteljskih objekata, regulisanja visine napojnice u lokalima...



Bez odricanja nema uspeha!

Danilo Bućan i Ljubiša Pljevaljčić
kuvari i vlasnici restorana Oxalis

Dva drugara i nekadašnja saputnika iz kuhinje Male fabrike ukusa, Danilo Bućan i Ljubiša Pljevaljčić, nedavno su otvorila fine-dining restoran Oxalis i time ostvarila svoje...



Kako do većeg profita u lokalu

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

Prva stvar koju svi ugostitelji i drugi preduzetnici moraju da nauče jeste da se do profita ne dolazi preko noći, niti za kratko vreme. Potrebno je mnogo rada i truda, ulaganja, odricanja i...



Kako napraviti pravi izbor zaposlenih

GORAN JOVIĆ, vlasnik kafića Knez, Valjevo 

Kao što svaki sportski trener pred novu takmičarsku sezonu pravi tim kvalitetnih igrača, tako i svaki ugostitelj, vlasnik kafića, restorana, hotela, pravi ekipu zaposlenih u ugostiteljskom objektu



Marinada

Rajko Dobrosavljević bavi se ugostiteljstvom 51 godinu. Riblji restoran Marinada otvorio je pre više od tri decenije. Danas u Marinadi radi šest Dobrosavljevića