Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Brioni
3.3125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.31 (8 Votes)

BrioniNa mestu starog restorana Brioni otvoren je potpuno renoviran istoimeni restoran. To je mali objekat u centru grada, modernog enterijera blagih boja i sa dve sale. Meni se zasniva na jelima domaće kuhinje, uz deo sa internacionalnim specijalitetima. Svakog dana formira se dnevni jelovnik od pet ili šest jela. Vinska karta sadrži četrdesetak probranih etiketa. Vlasnik lokala Nebojša Raković ponosan je na sva jela, a posebno na svežu guščju džigericu na žaru, kao i uvek sveže teleće i jagnjeće pečenje. 

 

  


 Restoran Brioni - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 10–23

telefon: 011/322-4516

mobilni: 

adresa: Svetogorska 37

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: jeli domaće kuhinje, uz deo sa internacionalnim specijalitetima. Svakog dana formira se dnevni jelovnik od pet ili šest jela...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...