Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Klub književnika
3.4090909090909 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.41 (11 Votes)

Klub književnikaOvaj čuveni beogradski restoran koji postoji od sredine prošlog veka, prvi put od otvaranja u potpunosti je renoviran. Osvežen i sređen, Klub književnika zadržao je stari šmek koji ga je krasio godinama. To je i dalje mesto gde se okupljaju umetnici, političari, javne ličnosti, biznismeni i svi oni koji žele da osete beogradski duh i da dobro jedu. Kuhinja je poboljšana i sada zadovoljava HACCP standarde, ali meni nije promenjen. U Klubu književnika može se naručiti odlično jagnjeće i teleće pečenje, guščja džigerica, zeljanica ili krempite dobro poznate vernim gostima. Restoran sada radi i tokom ručka, a ne samo uveče. 

 


 Restoran Klub književnika - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 12–01 - nedeljom ne radi 

telefon: 011/218-7777

mobilni: 

adresa: Francuska 7

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: jagnjeće i teleće pečenje, guščja džigerica, zeljanica ili krempite... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.