Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Hacijenda
2.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (6 Votes)

HacijendaPosle tri lokala u Nemačkoj, lanac Hacijenda otvorio je svoj četvrti franšizni objekat u Evropi i prvi na Balkanu. Prema rečima vlasnika, Hacijenda na Novom Beogradu jedini je lokal na Balkanu gde može da se proba brazilski specijalitet Rodizio. To jelo služi se na specifičan način, karakterističan za brazilski restoran, ali našem podneblju još nedovoljno poznat. Rodizio se servira kao Churrasco, ražanj koji podseća na sablju. Na njega je postavljeno 13 vrsta mesa, a na poslednjoj sablji je vreli ananas. U cenu Rodizija od 1.790 dinara uključen je i veliki broj priloga. Osim tog specijaliteta, na meniju je i širok izbor salata, jela od mesa i ribe, a postoji i meni za najmlađe. Gostima je od podneva do 15 sati dostupan ekspres restoran, sa dnevnim menijem koji košta 599 dinara. Vikendom je na programu latino muzika u kojoj gosti mogu da uživaju uz neki od raznih koktela koje pravi koktel mašina. Restoran u unutrašnjem delu može da ugosti 200 gostiju i još toliko u bašti, a posebno je povoljno to što ima svoj parking sa 200 mesta.  

 

 

 

 

 


 Restoran Hacijenda - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 9–1, vikendom 12–1

telefon: 011/312-15-47

mobilni: 

adresa:  Milutina Milankovića 11c

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...