Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Skaut
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (4 Votes)

SkautKuvar Igor Pejatović, koji je mnogo godina pekao zanat u inostranstvu, odlučio se na samostalni ugostiteljski poduhvat. Kod Hale Pionir otvorio je mali restoran-piceriju koji može da ugosti 40 ljudi. Osim što je vlasnik, on i sprema za svoje goste. Meni sadrži širok izbor salata, pasta, pica i jela od mesa, a za one koji paze na liniju u ponudi je potaž sa bundevom. Vlasnik je ponosan na biftek sa tartufima i pastu Skaut sa piletinom i lešnikom.   

  

 

 


 Restoran Skaut - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 8–23 

telefon: 

mobilni: 060/765-43-43

adresa: Čarlija Čaplina 39

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  širok izbor salata, pasta, pica i jela od mesa, potaž sa bundevom...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...