Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Stari bunar
2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

Stari bunarNa mestu nekadašnje porodične kuće na Dušanovcu koja datira iz tridesetih godina prošlog veka, otvoren je restoran nacionalne kuhinje. Stari bunar zadržan je kao zanimljiv detalj u enterijeru koji je potpisao arhitekta Momčilo Stevanović. Lokal je potpuno zastakljen i ima pogled na baštu okruženu zelenilom. U prostranom restoranu na dva nivoa služe se teletina i jagnjetina pod sačem, gurmanski škembići, nekoliko kuvanih jela i raznovrsni specijaliteti s roštilja. Restoran nudi 100 etiketa vina domaćih, italijanskih, francuskih i španskih proizvođača. Gornja sala restorana je i event prostor.

 

 


 Restoran Stari bunar - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 10–00

telefon: 011/2432-424

mobilni: 

adresa: ugao Ozrenske i Vidske ulice 

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: teletina i jagnjetina pod sačem, gurmanski škembići, nekoliko kuvanih jela i raznovrsni specijaliteti s roštilja... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.