Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Anemona
2.9 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.90 (5 Votes)

AnemonaRestoran koji je duže od decenije gostima nudio jela nacionalne kuhinje promenio je koncept i sada je riblja konoba, što i nije čudno budući da vlasnik u isto vreme drži i firmu Beomar d.o.o., koja uvozi morsku ribu. Anemona nudi morsku ribu i morske plodove koji se mogu naći u vodama Mediterana, ali i drugim morima. S obzirom na to da se u zemlju uvozi jednom nedeljno, sveža riba u ponudi je dva-tri dana u nedelji. Način spremanja karakterističan je za Boku Kotorsku, budući da su i kuvar i vlasnici rođeni Bokelji. Posebno mesto u ponudi lokala zauzima peraška torta, na koju su u Anemoni izuzetno ponosni. Izgled lokala nije drastično menjan, i dalje je sav u drvetu, ali je prilagođen novom konceptu ribarskim mrežama koje vise po zidovima. Anemona se sastoji iz nekoliko međusobno povezanih prostorija koje ukupno mogu da ugoste 40 ljudi i prijatne bašte koja prima još toliko.

 

 


 Restoran Anemona - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 12–00

telefon: 011/ 260 6056

mobilni: 

adresa: Bulevar oslobođenja 72

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Decenija obeležena ulaganjima, izvozom i društveno-odgovornim projektima

U pivaru u Čelarevo do sada je uloženo oko 220 miliona evra, a ove godine Crasberg obeležava 125 godina postojanja.



Beogradski krempita maraton

Prvi humanitarni Beogradski krempita maraton održaće se na dan održavanja tradicionalnog Beogradskog maratona, u subotu 22. aprila.



Dizajniraj kafić!

U želji da afirmiše mlade i talentovane umetnike kompanija Coca-Cola Srbija otvorila je konkurs pod nazivom Dizajnspiracija.



Slovaci proizveli bezbojnu kafu

Bezbojna kafa ima isto dejstvo kao obična espreso kafa.



Hotel Fontana iz Vrnjačke Banje ima novog vlasnika

Energotehnika Južna Bačka kupila je na javnom nadmetanju hotel Fontana u Vrnjačkoj Banji po ceni nešto većoj od milion evra.