Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Anemona
2.9 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.90 (5 Votes)

AnemonaRestoran koji je duže od decenije gostima nudio jela nacionalne kuhinje promenio je koncept i sada je riblja konoba, što i nije čudno budući da vlasnik u isto vreme drži i firmu Beomar d.o.o., koja uvozi morsku ribu. Anemona nudi morsku ribu i morske plodove koji se mogu naći u vodama Mediterana, ali i drugim morima. S obzirom na to da se u zemlju uvozi jednom nedeljno, sveža riba u ponudi je dva-tri dana u nedelji. Način spremanja karakterističan je za Boku Kotorsku, budući da su i kuvar i vlasnici rođeni Bokelji. Posebno mesto u ponudi lokala zauzima peraška torta, na koju su u Anemoni izuzetno ponosni. Izgled lokala nije drastično menjan, i dalje je sav u drvetu, ali je prilagođen novom konceptu ribarskim mrežama koje vise po zidovima. Anemona se sastoji iz nekoliko međusobno povezanih prostorija koje ukupno mogu da ugoste 40 ljudi i prijatne bašte koja prima još toliko.

 

 


 Restoran Anemona - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 12–00

telefon: 011/ 260 6056

mobilni: 

adresa: Bulevar oslobođenja 72

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Neizmeran značaj enterijera

Goran Jović

vlasnik kafića Knez, Valjevo  

Izuzetno važan činilac pokretanja i opremanja restorana, kafića ili bara jeste enterijer. Dobar dizajn enterijera može da bude presudan za poslovanje, gotovo isto kao i kvalitetna hrana, veliki izbor pića...



Bizu - sushi bar

Poznavaoci beogradskih restorana prepoznaju da je Bizu na Topčiderskom brdu sigurno mesto u gradu za dobar suši. Veštinu spremanja učili su od čuvenog šefa Jošihiro Fudžimare, Japanca sa 25 godina majstorskog iskustva. Sva jela sa menija ...



Da li ste ovog leta „overili“ Prostoriju?

U poslednje vreme, društvene mreže „gore“. Svi koji su za odlazak na more ove godine izabrali Crnu Goru, i Beograđanima posebno drag Herceg Novi, na svojim Instagram i Facebook profilima svakodnevno kače fotografije sa #summerinfocus #prostorija...



Srpska vinska revolucija

O srpskim vinima i domaćoj vinskoj sceni razgovarali smo sa Branimirom Šikanićem.... U vreme kada u Srbiji niko nije izlazio na „čašu vina”, dvojica braće Branimir i Nebojša Šikanić pokrenuli su revoluciju. U svet vina ušli su pre četvrt veka i...



Srpski pirati osvajaju Seul

RESTORAN BEOGRAD, SEUL... Ekskluzivno za CaféBar network o ugostiteljskim počecima i dosadašnjim uspesima restorana Beograd na drugom kraju sveta, u Seulu, razgovarali smo s Novakom Mandićem, idejnim tvorcem i vlasnikom