Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Anemona
2.9 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.90 (5 Votes)

AnemonaRestoran koji je duže od decenije gostima nudio jela nacionalne kuhinje promenio je koncept i sada je riblja konoba, što i nije čudno budući da vlasnik u isto vreme drži i firmu Beomar d.o.o., koja uvozi morsku ribu. Anemona nudi morsku ribu i morske plodove koji se mogu naći u vodama Mediterana, ali i drugim morima. S obzirom na to da se u zemlju uvozi jednom nedeljno, sveža riba u ponudi je dva-tri dana u nedelji. Način spremanja karakterističan je za Boku Kotorsku, budući da su i kuvar i vlasnici rođeni Bokelji. Posebno mesto u ponudi lokala zauzima peraška torta, na koju su u Anemoni izuzetno ponosni. Izgled lokala nije drastično menjan, i dalje je sav u drvetu, ali je prilagođen novom konceptu ribarskim mrežama koje vise po zidovima. Anemona se sastoji iz nekoliko međusobno povezanih prostorija koje ukupno mogu da ugoste 40 ljudi i prijatne bašte koja prima još toliko.

 

 


 Restoran Anemona - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 12–00

telefon: 011/ 260 6056

mobilni: 

adresa: Bulevar oslobođenja 72

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Održani dani pite

U Beloj Palanci za vikend je održana gastro-turistička manifestacija Dani banice.



"Dremka" u kafiću 8 dolara

Siesta&Go je novootvoreni bar u Madridu u kome gosti mogu da popiju piće i malo prilegnu.  



Heinekenov krug u Monci

Kompanija Heineken i menadžment Formule 1 nedavno su postigli sporazum o partnerstvu brenda Heineken na globalnom nivou



Uspeh kuvara i pekara Vojske Srbije

Na Međunarodnim vojnim igrama u Rusiji, u kategoriji proizvodnja hleba po ruskoj recepturi, kuvari i pekari Vojske srbije osvojili su treće mesto.



Pivom protiv nostalgije

Tito je svetlo pivo, a Jovanka gorko pšenično.