Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Anemona
2.9 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.90 (5 Votes)

AnemonaRestoran koji je duže od decenije gostima nudio jela nacionalne kuhinje promenio je koncept i sada je riblja konoba, što i nije čudno budući da vlasnik u isto vreme drži i firmu Beomar d.o.o., koja uvozi morsku ribu. Anemona nudi morsku ribu i morske plodove koji se mogu naći u vodama Mediterana, ali i drugim morima. S obzirom na to da se u zemlju uvozi jednom nedeljno, sveža riba u ponudi je dva-tri dana u nedelji. Način spremanja karakterističan je za Boku Kotorsku, budući da su i kuvar i vlasnici rođeni Bokelji. Posebno mesto u ponudi lokala zauzima peraška torta, na koju su u Anemoni izuzetno ponosni. Izgled lokala nije drastično menjan, i dalje je sav u drvetu, ali je prilagođen novom konceptu ribarskim mrežama koje vise po zidovima. Anemona se sastoji iz nekoliko međusobno povezanih prostorija koje ukupno mogu da ugoste 40 ljudi i prijatne bašte koja prima još toliko.

 

 


 Restoran Anemona - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 12–00

telefon: 011/ 260 6056

mobilni: 

adresa: Bulevar oslobođenja 72

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kluni zaradio milijardu od tekile

Holivudska zvezda Džordž Kluni prodao je kompaniju za proizvodnju tekile Casamigos kojoj je bio suosnivač.



U McDonald’s preko Snapchata

Svi ljubitelji Snapchat aplikacije moći će da uz pomoć nje pronađu posao u McDonald’su. Čuveni lanac brze hrane će na ovaj način pokušati da dođe do 250.000 radnika.



Berlinski sladoledi od povrća

.Ovo i nije neka novina budući da Beograđani još od prošle godine uživaju u ukusima sladoleda Crna Ovca, od kajmaka, slaninice, sira...



Otvoren Langouste Cocktail Bar

Langouste Cocktail Bar, smešten na Kosančićevom vencu danas svečano otvora svoj bar za sve Beograđane i njihove goste.



Vinarija DOJA proslavila trofeje

Vinarija DOJA je okupila najbliže poslovne partnere i prijatelje u restoranu hotela Falkensteiner Beograd, kako bi promovisala i proslavila trofeje i medalje sa nedavno održanih međunarodnih takmičenja.