Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Anemona
2.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.67 (6 Votes)

AnemonaRestoran koji je duže od decenije gostima nudio jela nacionalne kuhinje promenio je koncept i sada je riblja konoba, što i nije čudno budući da vlasnik u isto vreme drži i firmu Beomar d.o.o., koja uvozi morsku ribu. Anemona nudi morsku ribu i morske plodove koji se mogu naći u vodama Mediterana, ali i drugim morima. S obzirom na to da se u zemlju uvozi jednom nedeljno, sveža riba u ponudi je dva-tri dana u nedelji. Način spremanja karakterističan je za Boku Kotorsku, budući da su i kuvar i vlasnici rođeni Bokelji. Posebno mesto u ponudi lokala zauzima peraška torta, na koju su u Anemoni izuzetno ponosni. Izgled lokala nije drastično menjan, i dalje je sav u drvetu, ali je prilagođen novom konceptu ribarskim mrežama koje vise po zidovima. Anemona se sastoji iz nekoliko međusobno povezanih prostorija koje ukupno mogu da ugoste 40 ljudi i prijatne bašte koja prima još toliko.

 

 


 Restoran Anemona - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 12–00

telefon: 011/ 260 6056

mobilni: 

adresa: Bulevar oslobođenja 72

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Mogućnost naručivanja vina na kućnu adresu

Vino je deo mnogih slavlja i lepih trenutaka. Tokom vanrednog stanja Vinarija Tikveš je omogućila svojim konzumentima da naruče vino koje će biti dostavljeno na kućnu adresu. Procedura za Home delivery je vrlo jednostavna i dostupna svim...



Kako da kreirate sopstvenu chill out zonu

Mnogima od nas prečesto je nedostajalo vreme koje ćemo posvetiti samo sebi. Sticajem okolnosti poslednjih dana i nedelja čini se da ćemo imati dovoljno vremena za sebe, svoje misli i stvari, te ga valja pametno iskoristiti. Kako biste ovo vreme...



GLOVO nastavlja rad

U kompaniji Glovo naš glavni prioritet tokom ove epidemije uvek su bezbednost, zdravlje i dobrobit naših zaposlenih, korisnika, kurira i partnera.

Vlada Srbije pokrenula je vanredne mere ograničenja kretanja i zatvaranje granica radi daljeg...



Plazma Stiksi: Nova Plazma sa najviše čokolade ikad!

Kompanija Bambi, lider na konditorskom tržištu, rešila je da obraduje sve ljubitelje Plazme novim ukusima u svom portfoliju. Nakon Plazma Kocke koja je naišla na jako pozitivne reakcije kod potrošača, sada je predstavljen novi proizvod. Kako bi...



Jovan Mrđenović kolumna

GOSPODINU S LJUBAVLJU

Ovo je pravi naslov za priču o Slobodanu Dakiću Daki, čuvenom ugostitelju iz Zemuna koji je marta 1981. godine otvorio kultni restoran Daka u mirnom kraju Zemuna, u Hercegovačkoj ulici. Time je počelo novo doba za...