Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Zvezdara teatar
3.1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.10 (5 Votes)

Zvezdara teatarKafe-restoran u sklopu istoimenog beogradskog pozorišta, posle dve godine ponovo je otvoren. Prostor je renoviran i osvežen, ali i dalje izleda skoro isto kao i ranije. Ambijent je prijatan, sa ušuškanim separeima i slikama na zidovima koje prate priču pozorišta i filma.

Osim unutrašnjeg dela, gde može da sedi 80 ljudi, restoran ima i prijatnu natkrivenu baštu idealnu za letnje dane, koja prima još toliko gostiju. Na meniju su jela internacionalne i nacionalne kuhinje, od salata, preko sveže morske ribe, do specijaliteta sa mesom.

 

  


 Restoran Zvezdara teatar - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 9–00

telefon: 011/241-94-01

mobilni: 

adresa: Milana Rakića 38

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kako da kreirate sopstvenu chill out zonu

Mnogima od nas prečesto je nedostajalo vreme koje ćemo posvetiti samo sebi. Sticajem okolnosti poslednjih dana i nedelja čini se da ćemo imati dovoljno vremena za sebe, svoje misli i stvari, te ga valja pametno iskoristiti. Kako biste ovo vreme...GLOVO nastavlja rad

U kompaniji Glovo naš glavni prioritet tokom ove epidemije uvek su bezbednost, zdravlje i dobrobit naših zaposlenih, korisnika, kurira i partnera.

Vlada Srbije pokrenula je vanredne mere ograničenja kretanja i zatvaranje granica radi daljeg...Plazma Stiksi: Nova Plazma sa najviše čokolade ikad!

Kompanija Bambi, lider na konditorskom tržištu, rešila je da obraduje sve ljubitelje Plazme novim ukusima u svom portfoliju. Nakon Plazma Kocke koja je naišla na jako pozitivne reakcije kod potrošača, sada je predstavljen novi proizvod. Kako bi...Jovan Mrđenović kolumna

GOSPODINU S LJUBAVLJU

Ovo je pravi naslov za priču o Slobodanu Dakiću Daki, čuvenom ugostitelju iz Zemuna koji je marta 1981. godine otvorio kultni restoran Daka u mirnom kraju Zemuna, u Hercegovačkoj ulici. Time je počelo novo doba za...Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...