Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Barakuda
3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (4 Votes)

BarakudaOvaj splav-restoran koji postoji duže od dve decenije potpuno je renoviran. Izgledom podseća na brod jer je sav u drvetu i užadi, a nameštaj je u teget i beloj boji. Novi meni, koji se sastoji od tridesetak jela, formirao je kuvar Vlada Simić, koji je radio u beogradskim restoranima Žabar, Maksimilijan, Tribeca, Amfora i Gradskoj kafani u Šapcu. Barakuda ima autentičnu pečenjaru sa sačem, ćumurom, kotlićem i ražnjem, pa su zastupljena različita jela od mesa. Alas Bulat svoj prvi dnevni ulov donosi pravo na Barakudu kako bi gosti uvek mogli da pojedu svežu rečnu ribu. Osim toga, na meniju se nalaze i jela od morske ribe, salate i domaće paste. Na vinskoj karti uglavnom su domaća flaširana vina, a ima i inostranih. Barakuda pruža posebnu pogodnost veza za čamce, a i parking blizu splava je besplatan.

 

 


 Restoran Barakuda - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 11–0

telefon: 011/31-12-422 

mobilni: 

adresa: Ušće bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  pečenjara sa sačem, ćumurom, kotlićem i ražnjem, različita jela od mesa, sveža rečna riba...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


HOMA: Topli obrok za sve zaposlene!

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. 



Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.



Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.



Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! 



Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.