Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Barakuda
3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (4 Votes)

BarakudaOvaj splav-restoran koji postoji duže od dve decenije potpuno je renoviran. Izgledom podseća na brod jer je sav u drvetu i užadi, a nameštaj je u teget i beloj boji. Novi meni, koji se sastoji od tridesetak jela, formirao je kuvar Vlada Simić, koji je radio u beogradskim restoranima Žabar, Maksimilijan, Tribeca, Amfora i Gradskoj kafani u Šapcu. Barakuda ima autentičnu pečenjaru sa sačem, ćumurom, kotlićem i ražnjem, pa su zastupljena različita jela od mesa. Alas Bulat svoj prvi dnevni ulov donosi pravo na Barakudu kako bi gosti uvek mogli da pojedu svežu rečnu ribu. Osim toga, na meniju se nalaze i jela od morske ribe, salate i domaće paste. Na vinskoj karti uglavnom su domaća flaširana vina, a ima i inostranih. Barakuda pruža posebnu pogodnost veza za čamce, a i parking blizu splava je besplatan.

 

 


 Restoran Barakuda - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 11–0

telefon: 011/31-12-422 

mobilni: 

adresa: Ušće bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  pečenjara sa sačem, ćumurom, kotlićem i ražnjem, različita jela od mesa, sveža rečna riba...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...