Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Barakuda
3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (4 Votes)

BarakudaOvaj splav-restoran koji postoji duže od dve decenije potpuno je renoviran. Izgledom podseća na brod jer je sav u drvetu i užadi, a nameštaj je u teget i beloj boji. Novi meni, koji se sastoji od tridesetak jela, formirao je kuvar Vlada Simić, koji je radio u beogradskim restoranima Žabar, Maksimilijan, Tribeca, Amfora i Gradskoj kafani u Šapcu. Barakuda ima autentičnu pečenjaru sa sačem, ćumurom, kotlićem i ražnjem, pa su zastupljena različita jela od mesa. Alas Bulat svoj prvi dnevni ulov donosi pravo na Barakudu kako bi gosti uvek mogli da pojedu svežu rečnu ribu. Osim toga, na meniju se nalaze i jela od morske ribe, salate i domaće paste. Na vinskoj karti uglavnom su domaća flaširana vina, a ima i inostranih. Barakuda pruža posebnu pogodnost veza za čamce, a i parking blizu splava je besplatan.

 

 


 Restoran Barakuda - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 11–0

telefon: 011/31-12-422 

mobilni: 

adresa: Ušće bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  pečenjara sa sačem, ćumurom, kotlićem i ražnjem, različita jela od mesa, sveža rečna riba...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Neizmeran značaj enterijera

Goran Jović

vlasnik kafića Knez, Valjevo  

Izuzetno važan činilac pokretanja i opremanja restorana, kafića ili bara jeste enterijer. Dobar dizajn enterijera može da bude presudan za poslovanje, gotovo isto kao i kvalitetna hrana, veliki izbor pića...



Bizu - sushi bar

Poznavaoci beogradskih restorana prepoznaju da je Bizu na Topčiderskom brdu sigurno mesto u gradu za dobar suši. Veštinu spremanja učili su od čuvenog šefa Jošihiro Fudžimare, Japanca sa 25 godina majstorskog iskustva. Sva jela sa menija ...



Da li ste ovog leta „overili“ Prostoriju?

U poslednje vreme, društvene mreže „gore“. Svi koji su za odlazak na more ove godine izabrali Crnu Goru, i Beograđanima posebno drag Herceg Novi, na svojim Instagram i Facebook profilima svakodnevno kače fotografije sa #summerinfocus #prostorija...



Srpska vinska revolucija

O srpskim vinima i domaćoj vinskoj sceni razgovarali smo sa Branimirom Šikanićem.... U vreme kada u Srbiji niko nije izlazio na „čašu vina”, dvojica braće Branimir i Nebojša Šikanić pokrenuli su revoluciju. U svet vina ušli su pre četvrt veka i...



Srpski pirati osvajaju Seul

RESTORAN BEOGRAD, SEUL... Ekskluzivno za CaféBar network o ugostiteljskim počecima i dosadašnjim uspesima restorana Beograd na drugom kraju sveta, u Seulu, razgovarali smo s Novakom Mandićem, idejnim tvorcem i vlasnikom