Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Barakuda
3.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (3 Votes)

BarakudaOvaj splav-restoran koji postoji duže od dve decenije potpuno je renoviran. Izgledom podseća na brod jer je sav u drvetu i užadi, a nameštaj je u teget i beloj boji. Novi meni, koji se sastoji od tridesetak jela, formirao je kuvar Vlada Simić, koji je radio u beogradskim restoranima Žabar, Maksimilijan, Tribeca, Amfora i Gradskoj kafani u Šapcu. Barakuda ima autentičnu pečenjaru sa sačem, ćumurom, kotlićem i ražnjem, pa su zastupljena različita jela od mesa. Alas Bulat svoj prvi dnevni ulov donosi pravo na Barakudu kako bi gosti uvek mogli da pojedu svežu rečnu ribu. Osim toga, na meniju se nalaze i jela od morske ribe, salate i domaće paste. Na vinskoj karti uglavnom su domaća flaširana vina, a ima i inostranih. Barakuda pruža posebnu pogodnost veza za čamce, a i parking blizu splava je besplatan.

 

 


 Restoran Barakuda - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 11–0

telefon: 011/31-12-422 

mobilni: 

adresa: Ušće bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  pečenjara sa sačem, ćumurom, kotlićem i ražnjem, različita jela od mesa, sveža rečna riba...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Stih vredniji od novca

Danas se u gradovima širom Srbije obeležava Svetski dan poezije.



Srebro za Chardonnay Special Selection

Na najvećem 24. Međunarodnom takmičenju vina Chardonnay du Monde održanom u Francuskoj, Chardonnay Special Selection vino vinarije Tikveš berba 2016. osvojilo je srebrnu medalju.



Danas je dan za Ukuse Francuske

U Beogradu, u ukusima francuske gastronomije gosti će moći da uživaju u restoranima: Casa Nova, Enso, Franš, Homa, Kalemegdanska terasa, Klub književnika, Madera, Na ćošku, Oxalis, Žabar, Voulez-vous, The Square i na splavu Play.



Top 12 beogradskih restorana za 2017.

Donosimo vam listu Top 12 beogradskih restorana za 2017. koji su se izdvojili i po tome koliko ih Beograđani i gosti Beograda posebno vole! 



Predavanja za ljubitelje cigara i ruma

Na prvom predavanju i degustaciji govoriće beogradski somelijeri, na drugoj barmeni i ugostitelji, a na trećoj, poznate ličnosti.