Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Soho
3.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (3 Votes)

SohoNa mestu gde se ranije nalazio Living, otvoren je lounge bar i restoran Soho, čiji je vlasnik Srđan Stojanović, poznat po lokalima La Piazza i Fracci. Novi Soho je kao i ranije DJ-bar, pa DJ-ovi u večernjim satima puštaju lounge muziku. Lokal ima novi sadržaj – mediteranski restoran sa spojem francuske i arapske kuhinje. U ponudi su različita jela: tuna stek se zelenom salsom, gambori u kokosu sa dva sosa, jagnjeći kotleti sa kus-kusom i pečenim plavim patlidžanom, hrskave kozice sa đumbirom i belim lukom... Od deserata posebno su zanimljivi krem brule sa koricom od badema i kadaif sa pistaćima. Uz hranu, u ponudi je i veliki izbor pića, od klasičnih, preko koktela, pa do ledenog čaja sa svežom mentom i originalnog marokanskog čaja.

Da bi prenela duh poznatog londonskog kvarta po kome lokal nosi ime, dizajnerka Sandra de Palo lokal je osmislila po ugledu na trenutno najpopularnije lokale engleske prestonice. Soho je modernog dizajna, ravnih linija i sav u crnoj boji.  

 

 

 


 Restoran Soho - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 10–1, vikendom 10–2

telefon: 011/291-02-20

mobilni: 

adresa: Strahinjića bana 52

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  tuna stek se zelenom salsom, gambori u kokosu sa dva sosa, jagnjeći kotleti sa kus-kusom i pečenim plavim patlidžanom, hrskave kozice sa đumbirom i belim lukom... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži