Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Lupo di mare
2.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.67 (3 Votes)

Lupo di marePodgorica je dobila riblji restoran Lupo di mare, što znači morski vuk. Ambijent restorana, koji se odlikuje rustičnošću, osmislio je, u dogovoru s vlasnikom, Zlatko Vujotić. Prostorom dominiraju kamen, drvo i kovani elementi, uz svetle boje, što daje osećaj širine. Restoran se prostire na dva nivoa. Donji je urađen malo suptilnije, a fotelje i separei pružaju gostima komfor i intimu. Po zidovima se nalaze slike s motivima mora i ribolova, uramljene u stare ramove. Ulaz u lokal krase stilizovana vrata koja podsećaju na brodska, a s obe strane postavljen je po jedan brodski feral (fenjer), zeleni i crveni, kao simbol ulaza u luku. Kuhinju vodi italijanski kuvar Frančesko Ruđijeri, a na meniju se nalaze gotovo sve vrste sveže morske ribe i morskih plodova, ali i špageti i nekoliko mesnih specijaliteta.

 

 


 Restoran Lupo di mare - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 9–00

telefon: + 382 -67-909 299 

mobilni: 

adresa:  Trg republike 22

grad:  Podgorica

tip usluge, kuhinja: 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.