Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Kod kumova
3.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.13 (4 Votes)

Kod kumovaNa kilometar od centra Vrnjačke banje otvoren je etno restoran Kod kumova. Zanimljiv naziv posledica je prijateljstva, a odskoro i kumstva dugogodišnjih ugostitelja i vlasnika Slaviše Maka i Gorana Ranitovića, koji su prvi put ušli u partnerski odnos. U ponudi lokala su jela srpske i drugih kuhinja. Vlasnici su posebno ponosni na Kumovo pile i punjeni svinjski file tajne recepture Kumova zavrzlama. Na meniju su i rolovana teletina u sosu, meksički navare, babin sote, rolovani pileći ražnjići i vrnjački opanak. Uz sva jela služe se domaći hleb i proja. Na vinskoj karti su pretežno vina sa ovog podneblja. Na karti pića su i kvalitetne voćne rakije dunjevača, kajsijevača, malinovača, kao i medovača. 

Izgled ovog etno restorana prati njegovu koncepciju, pa je veliko travnato dvorište ukrašeno tradicionalnim eksponatima, a enterijer obiluje starim predmetima kao što su vretena, starinski radio-aparati... Restoran Kod kumova ima veliku terasu koja može da ugosti 150 ljudi, dok u unutrašnjosti lokala može da sedi 60 gostiju. Ambijent u večernjim časovima upotpunjuju zvuci starogradske akustične muzike.

 

 


 Restoran Kod kumova - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 8–00

telefon: 036/613-307

mobilni: 

adresa: Kneza Miloša 80/1

grad: Vrnjačka banja

tip usluge, kuhinja: Kumovo pile i punjeni svinjski file, rolovana teletina u sosu, meksički navare, babin sote, rolovani pileći ražnjići i vrnjački opanak...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. 



Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.



Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.



Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. 



Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.