Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Kod kumova
3.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.13 (4 Votes)

Kod kumovaNa kilometar od centra Vrnjačke banje otvoren je etno restoran Kod kumova. Zanimljiv naziv posledica je prijateljstva, a odskoro i kumstva dugogodišnjih ugostitelja i vlasnika Slaviše Maka i Gorana Ranitovića, koji su prvi put ušli u partnerski odnos. U ponudi lokala su jela srpske i drugih kuhinja. Vlasnici su posebno ponosni na Kumovo pile i punjeni svinjski file tajne recepture Kumova zavrzlama. Na meniju su i rolovana teletina u sosu, meksički navare, babin sote, rolovani pileći ražnjići i vrnjački opanak. Uz sva jela služe se domaći hleb i proja. Na vinskoj karti su pretežno vina sa ovog podneblja. Na karti pića su i kvalitetne voćne rakije dunjevača, kajsijevača, malinovača, kao i medovača. 

Izgled ovog etno restorana prati njegovu koncepciju, pa je veliko travnato dvorište ukrašeno tradicionalnim eksponatima, a enterijer obiluje starim predmetima kao što su vretena, starinski radio-aparati... Restoran Kod kumova ima veliku terasu koja može da ugosti 150 ljudi, dok u unutrašnjosti lokala može da sedi 60 gostiju. Ambijent u večernjim časovima upotpunjuju zvuci starogradske akustične muzike.

 

 


 Restoran Kod kumova - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 8–00

telefon: 036/613-307

mobilni: 

adresa: Kneza Miloša 80/1

grad: Vrnjačka banja

tip usluge, kuhinja: Kumovo pile i punjeni svinjski file, rolovana teletina u sosu, meksički navare, babin sote, rolovani pileći ražnjići i vrnjački opanak... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži