Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Smokvica - Kralja Petra
2.8666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.87 (15 Votes)

SmokvicaRestoran Smokvica, sa dobro poznatom baštom u ulici Kralja Petra, od sada ima i zatvoren, zimski prostor, u kome će moći da ugosti sve one koji krenu put ovog restorana. Nakon tri godine poslovanja samo sa baštom, odlučili su da prošire restoran zatvorenim prostorom i to je, prema rečima menadžera lokala, Branka Gostovića, bio fenomenalan potez. Imidž ovog restorana kako kaže Gostović, izgradili su ljudi koji dolaze i to je neka grupa ljudi od studenata, preko poslovnih ljudi pa do poznatih ličnosti. Ponuda hrane u Smokvici je bogatija za mnoge specijalitete. Na meniju Smokvice se nalaze kesadilje, trio burgeri, japanska piletina sa panko testeninama, marokanski tažin, kuvana govedina sa povrćem i sušenim voćem, kus-kus, bliskoistočna šavarma služena na libanskom hlebu, kao i mnoga druga jela. Posebnu ponudu čine četiri jela iz svetskih kuhinja koja se na meniju smenjuju od petka do petka, i iz ove specijalne ponude izdvaja se Vietnam street chicken. Karta pića ovog rstorana je takođe zanimljiva. Ovde se može probati limunana, limunada sa svežom nanom, a gostima je svake nedelje omogućeno da na čašu konzumiraju dve vrste vina iz vinske karte restorana. Specifičnost ponude čini i doručak, a na meniju su izraelski, francuski, srpski, meksički i skandinavski. Zvuci džeza učiniće doživljaj gostiju u Smokvici još prijatnijim.

 


 Restoran Smokvica - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 9-24, vikendom 9-01

telefon: 0

mobilni: 069/4464056

adresa: Kralja Petra 73

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  kesadilje, trio burgeri, japanska piletina sa panko testeninama, marokanski tažin, kuvana govedina sa povrćem i sušenim voćem, kus-kus, bliskoistočna šavarma služena na libanskom hlebu...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...



Vino kao most povezivanja Zapadnog Balkana

Novi projekat "Vino kao most povezivanja Zapadnog Balkana" je projekat pod kojim će se izgraditi veze za povezivanje zemalja regiona u pravcu promocije Balkana kao vinskog regiona