Na mestu gde se ranije nalazio restoran Langust, sada je otvoren Public and Partners, lokal koji sarađuje s renomiranim proizvođačima kao što su Puratos, Masi, Frescobaldi i drugi. Iza lokala stoji firma Public Meat and Deli, koja se bavi selekcijom i proizvodnjom mesnih delikatesa, pogotovu svinjskih. Sve to doprinosi da hrana u Publicu bude spremljena od izuzetno kvalitetnih namirnica. Mogu se poručiti paste ručno pravljene od svežih jaja i razne vrste mesa pečene na kamenju lave. Riba je takođe uvek sveža i može se poručiti samo četvrtkom i petkom. Sve to prati obimna karta vina iz Italije, Francuske, Španije, ali i s domaćeg podneblja.
Restoran Public- INFO
tip lokala: Restoran
radno vreme: 12.00–23.30
telefon: 011/328-36-80
mobilni:
adresa: Kosančićev venac 29
grad: Beograd
tip usluge, kuhinja: paste, sveža riba, vina iz Italije, Francuske, Španije i s domaćeg podneblja....
Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u Evropi
Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u Nemačkoj
Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festival
Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...
Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.