Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Public
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

PublicNa mestu gde se ranije nalazio restoran Langust, sada je otvoren Public and Partners, lokal koji sarađuje s renomiranim proizvođačima kao što su Puratos, Masi, Frescobaldi i drugi. Iza lokala stoji firma Public Meat and Deli, koja se bavi selekcijom i proizvodnjom mesnih delikatesa, pogotovu svinjskih. Sve to doprinosi da hrana u Publicu bude spremljena od izuzetno kvalitetnih namirnica. Mogu se poručiti paste ručno pravljene od svežih jaja i razne vrste mesa pečene na kamenju lave. Riba je takođe uvek sveža i može se poručiti samo četvrtkom i petkom. Sve to prati obimna karta vina iz Italije, Francuske, Španije, ali i s domaćeg podneblja.

 


 Restoran Public- INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 12.00–23.30

telefon: 011/328-36-80

mobilni: 

adresa: Kosančićev venac 29

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: paste, sveža riba, vina iz Italije, Francuske, Španije i s domaćeg podneblja.... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.