Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Holesterol
3.0357142857143 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.04 (14 Votes)

HolesterolRestoran neuobičajenog imena otvorio je Aleksandar Vanka, koji se prvi put oprobao kao ugostitelj. Budući da je, kako sam kaže, ekstremista kada je hrana u pitanju, Aleksandar je u svom restoranu spojio nespojivo i napravio meni s ponudom za pasionirane gurmane i za one koji to nisu. Svakog dana postoji dnevna ponuda od pet-šest različitih jela. Na meniju su raznovrsni specijaliteti: holesterol šnicla (vešalica, kačkavalj, slanina, kajmak), bečki prstići (seckana bečka šnicla u pohu sa bademom), papci u saftu, škembići na tri načina i holesburger. Druga strana menija su lagana jela kao što su Lolita (pileće belo na žaru, sos od brusnice i badema i pirinač), rižoto od praziluka s orasima, paštete od povrća... Kreativno osmišljen enterijer potpisao je Saša Mitrović, a zanimljivu ilustraciju na zidovima, sa domaćim životinjama prikazanim u ljudskoj ulozi, osmislio je Radomir Izgarević. Gosti hranu mogu i poneti, a u restoranu ima 50 mesta za sedenje.


 

 


 Restoran Holesterol - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 11–23, nedeljom ne radi

telefon: 011/2630-177

mobilni: 

adresa: Dobračina 59 b

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: raznovrsni specijaliteti: holesterol šnicla (vešalica, kačkavalj, slanina, kajmak), bečki prstići (seckana bečka šnicla u pohu sa bademom), papci u saftu, škembići na tri načina i holesburger. Druga strana menija su lagana jela kao što su Lolita (pileće belo na žaru, sos od brusnice i badema i pirinač), rižoto od praziluka s orasima, paštete od povrća......



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Prvi srpski zeleni hotel

Hotel Zlatibor Mona je prvi srpski hotelski brend koji je nagrađen međunarodnim eko-sertifikatom “Zeleni ključ”. Reč je o vodećem standardu izvrsnosti u oblasti ekološke odgovornosti i održivog poslovanja u turizmu.



Pane e vino

U Westu 65, na Novom Beogradu, smešten je mediteranski restoran Pane e vino. Poznat je po svom kvalitetu hrane i usluge i po tome što je jedan od retkih prestoničkih ugostiteljskih objekata u kojima može da se uživa u ukusu hrane bez duvanskog...



Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. 



Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.



Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.