Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Holesterol
2.8125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.81 (16 Votes)

HolesterolRestoran neuobičajenog imena otvorio je Aleksandar Vanka, koji se prvi put oprobao kao ugostitelj. Budući da je, kako sam kaže, ekstremista kada je hrana u pitanju, Aleksandar je u svom restoranu spojio nespojivo i napravio meni s ponudom za pasionirane gurmane i za one koji to nisu. Svakog dana postoji dnevna ponuda od pet-šest različitih jela. Na meniju su raznovrsni specijaliteti: holesterol šnicla (vešalica, kačkavalj, slanina, kajmak), bečki prstići (seckana bečka šnicla u pohu sa bademom), papci u saftu, škembići na tri načina i holesburger. Druga strana menija su lagana jela kao što su Lolita (pileće belo na žaru, sos od brusnice i badema i pirinač), rižoto od praziluka s orasima, paštete od povrća... Kreativno osmišljen enterijer potpisao je Saša Mitrović, a zanimljivu ilustraciju na zidovima, sa domaćim životinjama prikazanim u ljudskoj ulozi, osmislio je Radomir Izgarević. Gosti hranu mogu i poneti, a u restoranu ima 50 mesta za sedenje.


 

 


 Restoran Holesterol - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 11–23, nedeljom ne radi

telefon: 011/2630-177

mobilni: 

adresa: Dobračina 59 b

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: raznovrsni specijaliteti: holesterol šnicla (vešalica, kačkavalj, slanina, kajmak), bečki prstići (seckana bečka šnicla u pohu sa bademom), papci u saftu, škembići na tri načina i holesburger. Druga strana menija su lagana jela kao što su Lolita (pileće belo na žaru, sos od brusnice i badema i pirinač), rižoto od praziluka s orasima, paštete od povrća......



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u Nemačkoj



Beograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festival



TOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...



Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.



Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...