Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Čajkovski
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

ČajkovskiU sklopu renoviranja beogradskog hotela Moskva, izgrađenog još 1906. godine, na red je došao i restoran Čajkovski. Taj restoran internacionalne i domaće kuhinje novu sezonu dočekuje potpuno renoviran, uz kompletno nov nameštaj, ali je sve i dalje ostalo u duhu ruske secesije, stila u kojem je hotel i građen. Meni restorana Čajkovski je sezonski i menja se dva puta godišnje. Na njemu se, naravno, i dalje nalaze jela po kojima je Moskva poznata, kao što je sote Stroganof, a među desertima Moskva šnit. Restoran ima 100 mesta za sedenje i podeljen je u dve celine. Sala koja je okrenuta ka Balkanskoj ulici može da se pretvori i u konferencijski prostor, kao i da posluži za organizovanje poslovnih skupova i ručkova. Nedavno je u restoran Čajkovski uveden i subotnji branč, po principu švedskog stola, za 1.110 dinara po osobi (za decu do devet godina besplatno). U Čajkovskom će, takođe, početkom svakog meseca organizovati i dane nacionalnih kuhinja. Prva je, naravno, bila ruska, a sledeća je nemačka.

 

 


 Restoran Čajkovski - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 6.30–23

telefon: 011/268-6255

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Balkanska 1

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kada Mišlenov tim napravi grešku...

Zabuna među Mišlenovim timom restoranskih kritičara nastala je jer se u blizini Pariza nalazi restoran istog naziva, koji je trebalo da uđe u čuveni vodič.



Rene Redžepi otvara restoran u Meksiku

Za 3 dana, čuveni chef Rene Redžepi, zatvara najpoznatiji svetski restoran, Nomu.



Predstavljena vinska tradicija Kalabrije, Kampanije, Pulje i Sicilije

Kada je u pitanju slaganje vina i hrane, to je za Italijane posebna umetnost. Primer je vino Livia Antica Fiano di Avelino 2015, jedna od etiketa koja je predstavljena na degustaciji.



Otvoren novi restoran u Beton hali

Kuhinja predstavlja spoj balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način.



Srećan Sveti Trifun!

Danas je dan kada vinari izlaze da porežu čokote vinove loze i poliju ih vinom