Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Dinar
3.5454545454545 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.55 (11 Votes)

DinarNa glavnom putu za Vršačku kulu otvorena je etno kuća Dinar. Restoran je osmislio vlasnik Dejan Zonai, sa željom da poslovnim i porodičnim ljudima ponudi jela nacionalne kuhinje. Enterijer je od drveta, a ambijent podseća na srpsku tradiciju, pa se na stolovima nalaze čak i novčanice s početka 20. veka. Lokal se sastoji iz dva dela. Prvi je u etno stilu, dok je drugi vinska sala. Gosti po povoljnim cenama mogu degustirati vina iz vršačkih vinarija Selecta, Nedin, Marinković, Vinik i Vršački vinogadi. Osim vina, ponudu pića karakteriše i širok izbor rakija. Na meniju su jela nacionalne kuhinje, a akcenat je stavljen na jela s roštilja, mada su tu i jela s ribom i piletinom. Prema rečima vlasnika, na jelovniku su posebno zanimljivi teletina u mleku i pletenica (bela vešalica i slanina ispletene u kiku).



 


 Restoran Dinar - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme: 12–00

telefon: 013/830-024

mobilni: 

adresa: Dimitrija Tucovića 82

grad: Vršac

tip usluge, kuhinja: jela nacionalne kuhinje, jela s roštilja i jela s ribom i piletinom...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži