Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Stari Beograd
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (3 Votes)

U dvorištu stare zgrade u centru prestonice ušuškan je restoran Stari Beograd. „Tradicija s duhom Belle epoque, spoj starog srpskog ukusa, evropskog mirisa i atmosfere, vremena kada je kafana bila stecište kvaliteta, humora, intelekta i hedonizma, džez i ćevapi, soul i prase, bluz i pihtije, toplo, intimno zimi, razdragano, veselo i prijatno leti”, kaže menadžer Stepan Plavšić.

Restoran Stari Beograd prati nove trendove kulinarstva, ali se ne odriče ni starih tradicionalnih, proverenih recepata za spremanje jela tipičnih za naše podneblje. Akcenat je, kako kaže meandžer, prvenstveno na kvalitetu namirnica, a potom i na kvalitetu jela za koja je zadužen šef kuhinje Dejan Milovanović.

Neki od specijaliteta su sporo dinstana rebra black angus juneta s rustičnim krompir-pireom, glazirane praseće bajadere s domaćinskim krompirom i rolovana dimljena pastrmka sa sušenim paradajzom.

Osim u pažljivo odabranim vinskim etiketama, gosti mogu uživati i u odabranom programu piva, kvalitetnoj rakiji i koktelima.

 


Stari Beograd


tip lokala: Restoran nacionalne kuhinje 

radno vreme: 9-23

telefon:  011/33-41-611

mobilni: 065/33-41-611

adresa: Knez Danilova 4

grad: Beograd

sajt: 

Nema izdvojen deo za nepušače.


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...