Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Stari Beograd
2.8 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.80 (5 Votes)

U dvorištu stare zgrade u centru prestonice ušuškan je restoran Stari Beograd. „Tradicija s duhom Belle epoque, spoj starog srpskog ukusa, evropskog mirisa i atmosfere, vremena kada je kafana bila stecište kvaliteta, humora, intelekta i hedonizma, džez i ćevapi, soul i prase, bluz i pihtije, toplo, intimno zimi, razdragano, veselo i prijatno leti”, kaže menadžer Stepan Plavšić.

Restoran Stari Beograd prati nove trendove kulinarstva, ali se ne odriče ni starih tradicionalnih, proverenih recepata za spremanje jela tipičnih za naše podneblje. Akcenat je, kako kaže meandžer, prvenstveno na kvalitetu namirnica, a potom i na kvalitetu jela za koja je zadužen šef kuhinje Dejan Milovanović.

Neki od specijaliteta su sporo dinstana rebra black angus juneta s rustičnim krompir-pireom, glazirane praseće bajadere s domaćinskim krompirom i rolovana dimljena pastrmka sa sušenim paradajzom.

Osim u pažljivo odabranim vinskim etiketama, gosti mogu uživati i u odabranom programu piva, kvalitetnoj rakiji i koktelima.

 


Stari Beograd


tip lokala: Restoran nacionalne kuhinje 

radno vreme: 9-23

telefon:  011/33-41-611

mobilni: 065/33-41-611

adresa: Knez Danilova 4

grad: Beograd

sajt: 

Nema izdvojen deo za nepušače.


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Inovacije i razmena iskustva su ključni za razvoj ugostiteljstva

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija u okviru Međunarodnog sajma turizma  organizuje stručne panele i diskusije u cilju daljeg jačanja ugostiteljske ponude

Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i...Grand Black'n'Easy prava turska, budi za minut

Jutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podignemo nivo koncentracije za dan pred nama.

Kako bismo se efikasno razbudili i započeli dan na...Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

True Story, brend koji domaćem tržištu nudi zdravije grickalice koje se mogu konzumirati bez griže savesti u odnosu na standardnu ponudu, predstavio se medijima uz takmičenje u kuvanju i degustaciju. True Story potrošačima nudi sušene čipseve od...Za Dan zaljubljenih poklonite iskustvo!

Dan zaljubljenih se bliži, što znači da je vreme da počnete da razmišljate o tome kako da obradujete svoju drugu polovinu. Verujemo da su vam uvek dobrodošli saveti i ideje za poklone. Uvek se možete odlučiti za kutiju slatkiša i čokoladu, buket...»Perfetto« dan u vašem domu

Iako su praznici uveliko prošli, zimska čarolija ipak ne napušta domove. Vreme provedeno u toplom domu je čarobnije od svakog drugog trenutka. Dan je i dalje kratak, hladan i često sumoran, pa jedino što preostaje jeste da nakon radnog dana sa...