Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Fish&Zeleniš
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Fish&Zeleniš je restoran u Beton hali u Beogradu. Inspirisan je Mediteranom, i to u svakom pogledu, od hrane preko enterijera do muzike. U restoranu se služe mali tanjiri, mnoštvo različitih ukusa koji se dele s prijateljima i predstavljaju temelj mediteranske gastronomije. Osim sveže ribe i morskih plodova, na jelovniku su i raznovrsno povrće, kvalitetni sirevi, mahunarke i žitarice, maslinovo ulje i mediteranski začini. Akcenat je na uvek svežoj, sezonskoj namirnici iz organske ili biodinamičke proizvodnje. Vinska karta broji 60 etiketa, a somelijeri su tu da pomognu gostima da izaberu vino koje će se savršeno uklopiti uz odabrani tanjir. Enterijer karakterišu svetli tonovi i beli mermer na šanku i stolovima, a kuhinja i sala vizuelno su povezane. Centralno mesto zauzima bina s koncertnim klavirom, setom bubnjeva i kontrabasom, a baš kao nekada u Iguani, u čijem se prostoru i nalazi Fish&Zeleniš, četvrtkom, petkom i subotom na repertoaru su džez svirke. Kapacitet restorana je oko 200 sedećih mesta. Restoran Fish&Zeleniš postoji i u Novom Sadu. 

 


Fish&Zeleniš - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 9-1

telefon: 011/3-555-150

mobilni: 

adresa: Karađorđeva 2–4

grad: Beograd

sajt:

Ima izdvojen deo za nepušače.


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...