Home  //  Lokali  //  Restorani  //  La Maison
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (2 Votes)

Novobeogradski blok A dobio je još jedan restoran – La Maison. Otvorio ga je Dragan Jovičić, kome je to prvi ugostiteljski poduhvat. Reč je o restoranu internacionalne kuhinje na čijem se meniju posebno oseća duh Istoka. Kuhinju je postavio kuvar Bojan Pirivatrić i gostima ponudio mnogo različitih ukusa: od thai beef salate i pica burgera, preko lososa u terijaki sosu i lignji, do pice s mangulicom i BBQ svinjskih rebara.

Na meniju su još i paprike punjene humusom, aromatična piletina s njokama i sirom, kao i surf&turf (biftek i gambori posluženi na jednom tanjiru). Karta pića je standardna i u večernjim satima najviše se piju kokteli. Iz ponude se posebno izdvajaju La Maison grape (džin, sirup od zove, ceđeni grejpfrut i belo grožđe koje se prethodno „madluje”) i My Lady (džin, rum, limeta, belo grožđe i sok od ananasa). Enterijer potpisuje Aleksandar Mijatović. Restoran ima 92 sedeća mesta i 100 u bašti, gde je i fontana koja u večernjim satima menja boje. 

 

 


La Maison  - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 8–24, pet. i sub. 8–1

telefon: 011/4283-396

mobilni: 062/220-786

adresa: Jurija Gagarina 20t

grad: Beograd

sajt:

Ima izdvojen deo za nepušače


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...