Home  //  Lokali  //  Restorani  //  La Maison
1.9375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.94 (8 Votes)

Novobeogradski blok A dobio je još jedan restoran – La Maison. Otvorio ga je Dragan Jovičić, kome je to prvi ugostiteljski poduhvat. Reč je o restoranu internacionalne kuhinje na čijem se meniju posebno oseća duh Istoka. Kuhinju je postavio kuvar Bojan Pirivatrić i gostima ponudio mnogo različitih ukusa: od thai beef salate i pica burgera, preko lososa u terijaki sosu i lignji, do pice s mangulicom i BBQ svinjskih rebara.

Na meniju su još i paprike punjene humusom, aromatična piletina s njokama i sirom, kao i surf&turf (biftek i gambori posluženi na jednom tanjiru). Karta pića je standardna i u večernjim satima najviše se piju kokteli. Iz ponude se posebno izdvajaju La Maison grape (džin, sirup od zove, ceđeni grejpfrut i belo grožđe koje se prethodno „madluje”) i My Lady (džin, rum, limeta, belo grožđe i sok od ananasa). Enterijer potpisuje Aleksandar Mijatović. Restoran ima 92 sedeća mesta i 100 u bašti, gde je i fontana koja u večernjim satima menja boje. 

 

 


La Maison  - INFO


tip lokala: restoran

radno vreme: 8–24, pet. i sub. 8–1

telefon: 011/4283-396

mobilni: 062/220-786

adresa: Jurija Gagarina 20t

grad: Beograd

sajt:

Ima izdvojen deo za nepušače


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Izabran pobednik regionalnog takmičenja Barcaffé Barista Cup

Finalno takmičenje Barcaffé Barista Cup završeno je 19. septembra u Ljubljani u Barcaffè Barista Trening centru, a prestižnu nagradu osvojio je Sanin Kandić.



Magija uniforme

Piše: Ashok Murty modni konsultant

Generalno, uniforma ima dva primarna zadatka: prvo, da onome koji je nosi omogući da što lakše i efikasnije obavlja svoju delatnost i drugo, da dâ vizuelnu prepoznatljivost i logično uklapanje u neku grupu....



Hoćemo li uvoziti konobare

Problem nedostatka radnika u ugostiteljstvu već dugo muči vlasnike lokala u Srbiji. Tokom leta jedva je moguće organizovati posao jer je veliki broj ljudi napustio matične lokale i otišao da radi na moru, po brodovima ili u drugim mestima koja,...



Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...



Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u Evropi