Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Broker
2.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (2 Votes)

Broker je novootvoreni kafe-restoran na Novom Beogradu. Unutra ima oko 50 sedećih mesta, a isto toliko i u bašti. Na meniju su jela italijanske kuhinje. Za predjelo tu su brusketi: sa pršutom, tapenadom ili sicilijana. Od pica posebno se izdvaja ona sa bri sirom i pančetom, dok su od glavnih jela najveći “hit” za sada, kako kaže menadžer Aleksandar Ilić, pačije grudi u sosu od šumskog voća.  Od poslastica tu su čokoladna fantazija i Pear Cake (mlečna crna čokolada, crispy od badema, kandirane kruške u vinu, cimetu i anisu). Doručak se služi do podneva, i na meniju su razne vrste sendviča, palenta i omleti.  Lokal je uređen u modernom stilu, a u njemu preovlađuju drvo i svetli tonovi. 


Broker - INFO


tip lokala: kafe-restoran

radno vreme: 9-24

telefon: 011/4283-945

mobilni: 063/16-40-777

adresa: Antifašističke borbe 23g, lokal 5

grad: Beograd

sajt: www.restoranbroker.rs

Ima izdvojen deo za nepušače


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...